Оновлення ViyarPRO Меблі: нові матеріали та функціональні фішки

Оновлення ViyarPRO Меблі: нові матеріали та функціональні фішки
Оновлення ViyarPRO Меблі: нові матеріали та функціональні фішки
Ще більше можливостей для вашої роботи. Розповідаємо про все!

Друзі, ми довго працювали над покращенням конструктора ViyarPRO Меблі: додавали нові матеріали, усували помилки та розширювали функціонал. Маємо чим вас порадувати! Тож ділимося основними новинами:

1. Нові матеріали

Ми доповнили перелік матеріалів, щоб вам було ще зручніше реалізувати свої ідеї. Ви можете замінити матеріал фасадів на МДФ-панелі AGT та Niemann. Це аж 109 декорів (70 AGT та 39 Niemann), для яких доступна послуга  “Чистий розмір”.

2. Інструкція для нових користувачів

Для тих, хто вперше переходить до конструктора, буде корисною невелика інструкція з основними функціями. Вона з'являється автоматично в новому вікні та складається з 7 блоків, щоб усе було зрозуміло. Натискайте кнопку “Далі” і дивіться, як проєктувати кухню.

За бажанням ви можете пропустити цю інструкцію. Якщо ж ви щось забули, можна будь-якої миті повернутися до неї (вкладка “Допомога” – “Основні функції”).

3. Відключення ручки на площині

Тепер також доступний функціонал відключення ручки на площині. Вибирайте всю кухню або окремий модуль. Переходьте до зміни конфігурації, у блок “Ручки”, та знімайте чекбокс.

4. Інші функціональні новинки

Також ми додали функціональні фішки, про які ви просили. Це:

  • інформаційні плашки на декорах плитних матеріалів, які доступні в “Чистому розмірі”;

  • можливість шукати матеріал за назвою в рядку пошуку;

  • стильний редизайн карток та бібліотек матеріалів і модулів;

  • нові функціонали: “Рулетка” – вимірюйте відстань, щоб розуміти, який модуль додати або як його підігнати в розмір; “Наближення” – працюйте з конкретнним модулем, вибравши його та натиснувши цю кнопку; “Магніт” – якщо модуль злетів з опорної лінії, його можна легко повернути, вибравши його на сцені і натиснувши цю кнопку.

Якщо у вас виникли пропозиції щодо вдосконалення сервісу, пишіть на raskroi@viyar.com.ua.

ViyarPRO Меблі – кухні на замовлення творіть із задоволенням!

Популярні новини
`