Нові можливості крайкування SplEdge: додали різні обробки, плити та товщини

Нові можливості крайкування SplEdge: додали різні обробки, плити та товщини
Нові можливості крайкування SplEdge: додали різні обробки, плити та товщини
Більше свободи для створення європейського стилю в різних проектах.

Прямолінійне крайкування із фаскою 45° SplEdge показує, що одна непомітна на перший погляд деталь, один зріз здатний надати меблям європейський стиль і дорогий зовнішній вигляд. Ми створили це крайкування, надихнувшись італійськими виставками SiCam та ISaloni. І не збираємося зупинятися! Зібравши всі ваші побажання і протестувавши виробничі можливості, ми оновили послугу!

c3a0c0bc-0c31-4d30-b092-f38317a9626e.png

Зустрічайте нові можливості крайкування SplEdge:

1
Крайкуйте всі види ДСП і МДФ, включаючи високолянцеві та глибокотекстурні декори;

2
Замовляйте на крайці з товщиною від 0,8 мм;

3
Оформлюйте послугу не на всіх деталях із замовлення і не на всіх торцях однієї деталі: наприклад, частина просто PUR, частина PUR із фаскою 45° (на крайці з товщиною від 0,8 мм із можливою фаскою і 0,4-0,6 мм без фаски);

4
Поєднуйте прямолінійну поклейку з фаскою і криволінійну без фаски за умови, що товщина крайки для криволінійної поклейки – до 0,6 мм.

Крайкування PUR-клеєм – це надійний спосіб покриття торців плити, який захищає її від вологи та перепадів температури. Щоб переконатися в цьому, ми провели експерименти та показали результати у відео:

Якщо ви хочете наживо побачити приклади обробки, звертайтеся до менеджерів у шоу-румі або до вашого менеджера з активних продажів.

Бездоганний дизайн починається з дрібних деталей і великих можливостей: вибирайте SplEdge і переконайтеся в цьому!


Популярні новини
`