Блог
Назад до списку статтей
Блог

«Меблевий ART 2.0». Новий погляд на створення меблів

Дякуємо, що надихаєте нас на створення прекрасного.

«Меблевий ART 2.0». Новий погляд на створення меблів
Название или описание изображения. Фото: Имя Фамилия. 2021 год

Виготовлення меблів – це справжнє мистецтво. А кожен митець потребує натхнення. 19 листопада ми провели «Меблевий ART 2.0» – захід нового формату від «ВіЯр» з нестандартним поглядом на створення меблів. Головна мета виставки – розширити уявлення гостей про можливості виробництва меблевих комплектуючих та показати всю «внутрішню кухню».

Захід складався з теоретичної та практичної частини. Гості познайомились з власною торговою маркою «ВіЯр» Bel Viso, що об’єднує виробництво фасадів: фарбованих, плівкових, рамкових на основі ДСП, МДФ та алюмінію, шпонованих, фасадів з каменю та HPL-пластику. Product-менеджер напрямку розповів про виробничі можливості, технології, варіанти виконання фасадів та їхні особливості. Також учасники розглянули асортимент фронтальної фурнітури та познайомились з брендом виробів із каменю BELTERNO by Viyar.

Під час практичної частини ми провели краш-тест зі шпонованими фасадами та фасадами з HPL-пластику. Гості спільно з product-менеджерами наносили на поверхню забруднення, тестували засоби для очищення, випробовували матеріал на стійкість до високих температур та ударів. Експерименти підтвердили, що фасади Bel Viso – це якість і високі стандарти виробництва.

Екскурсія фабрикою, майстер-класи, відкрите спілкування, розіграші, подарунки – і це ще далеко не все, що чекало на гостей виставки. Дякуємо за враження та яскраві емоції, які надихають на створення нових проектів!

Назад до списку статтей
`