«Меблевий ART 2.0». Новий погляд на створення меблів

Дякуємо, що надихаєте нас на створення прекрасного.

Новини «Меблевий ART 2.0». Новий погляд на створення меблів

Виготовлення меблів – це справжнє мистецтво. А кожен митець потребує натхнення. 19 листопада ми провели «Меблевий ART 2.0» – захід нового формату від «ВіЯр» з нестандартним поглядом на створення меблів. Головна мета виставки – розширити уявлення гостей про можливості виробництва меблевих комплектуючих та показати всю «внутрішню кухню».

Захід складався з теоретичної та практичної частини. Гості познайомились з власною торговою маркою «ВіЯр» Bel Viso, що об’єднує виробництво фасадів: фарбованих, плівкових, рамкових на основі ДСП, МДФ та алюмінію, шпонованих, фасадів з каменю та HPL-пластику. Product-менеджер напрямку розповів про виробничі можливості, технології, варіанти виконання фасадів та їхні особливості. Також учасники розглянули асортимент фронтальної фурнітури та познайомились з брендом виробів із каменю BELTERNO by Viyar.

Під час практичної частини ми провели краш-тест зі шпонованими фасадами та фасадами з HPL-пластику. Гості спільно з product-менеджерами наносили на поверхню забруднення, тестували засоби для очищення, випробовували матеріал на стійкість до високих температур та ударів. Експерименти підтвердили, що фасади Bel Viso – це якість і високі стандарти виробництва.

Екскурсія фабрикою, майстер-класи, відкрите спілкування, розіграші, подарунки – і це ще далеко не все, що чекало на гостей виставки. Дякуємо за враження та яскраві емоції, які надихають на створення нових проектів!

Назад до списку статтей
`