LED-освітлення для вашої шафи: навіщо та як вибрати?

Різні варіанти освітлення від Lumine.

Новини LED-освітлення для вашої шафи: навіщо та як вибрати?

1.jpg

Втомилися від напівтемних полиць або шукаєте зранку одяг, озброївшись ліхтариком? З такими незручностями часто стикаються власники глибоких шаф (понад 60 см). Щоб не витрачати багато часу на пошуки необхідних речей, встановіть підсвічування у шафу й забудьте про дискомфорт. 

Ви можете вибрати підсвічування:

  • Декоративне;

  • Функціональне;

  • Комплексне.

2.jpg

Декоративне підходить для прикрашання меблевих фасадів і каркасів. Його встановлюють частіше з естетичних, а не практичних міркувань. 

Функціональне використовується для внутрішнього підсвічування полиць і полегшує пошук речей. 

Комплексне освітлення поєднує обидві функції: декоративну та практичну. 

Останнім часом для підсвічування шафи зазвичай вибирають LED-стрічки в комбінації з різноманітними меблевими профілями. 

Підсвічування для шафи-купе – це:

  1. Компактність. LED-освітлення не займає багато місця і легко розміщується на всіх рівнях шафи. Ви можете встановити підсвітку лише для тих полиць та шухляд, якими користуєтеся щоденно.

  2. Економія часу. Шукати речі в добре освітленій зоні набагато швидше та зручніше. Також не доведеться витрачати час на увімкнення/вимкнення світла в усій кімнаті. 

  3. Влучне дизайнерське рішення. Вдало підібране освітлення зробить кімнату та шафу більш атмосферними й стильними. А світло, яке відбиватиметься від дзеркальних поверхонь, візуально збільшить простір.

  4. Комфорт. Зазвичай ми перекриваємо світло від основного інтер’єрного освітлення у кімнаті спиною, і через це вміст шафи опиняється в тіні. З підсвічуванням ви забудете про цю незручність. В комбінації з вимикачами на відкривання дверей світло вмикається автоматично.

Що рекомендує ВіЯр?

Розглянемо декілька варіантів освітлення. Перший – LED-стрічка у декоративному профілі. Для такого підсвічування вам знадобляться:

3.jpg

Завдяки лаконічному дизайну профілю освітлення буде вдало підкреслювати зовнішній вигляд шафи у будь-якому стилі. Крім того, цей профіль є накладним, тому за його допомогою можна додати освітлення навіть в уже готові меблі. Розмістити його можна як у дальньому куті шафи, щоб підсвічувати найтемніші куточки, так і на передньому краю полиці, тоді більша частина світла буде направлена всередину шафи. 

Наступний спосіб освітлення – LED-стрічка у прихованому профілі. 

Якщо ви не хочете акцентувати увагу на профілі, виберіть модель із прихованим монтажем. Вона майже непомітна, естетична та функціональна. Таке приємне розсіяне освітлення доповнить дизайн ваших меблів. Адже, по-перше, світло буде направлене лише всередину шафи й не сліпитиме вас. По-друге, профіль не виступає з боковин, тому не заважає вам. В асортименті ВіЯр ви знайдете:

4.jpg

LED-стрічки підходять для тих, кому необхідне рівномірне світло з хорошими показниками освітленості. Вони споживають мінімум електроенергії, не містять шкідливих речовин та можуть працювати безперервно до 30 000 годин. 

Також можна встановити штангу для одягу з підсвічуванням.

Це стане сучасним та влучним рішенням. Штанга не лише практична, а й естетична. Ви з легкістю можете перетворити свою звичайну шафу на сучасну та зручну шафу з підсвіткою. При цьому, якщо у вас встановлено стандартну овальну трубу 15х30 мм, кріплення змінювати не доведеться. Єдина складність – це приховати дроти, які будуть підводити напругу від блоку живлення до LED-стрічки. Але це можна зробити за допомогою кабель-каналу. Не забудьте придбати до нього комплект заглушок.

У ВіЯр ви можете замовити:

5.jpg

Вибираючи світлодіодні стрічки Lumine, ви можете бути впевнені у їх якості та довговічності.

Переваги LED-стрічок Lumine:

  • Офіційна гарантія до 3 років;

  • Висока яскравість та кольоропередача світла;

  • Енергоефективність;

  • Чесні та стабільні характеристики;

  • Висока якість виготовлення;

  • Простий монтаж;

  • Безпечне використання.

Додаткові комплектуючі

Разом зі стандартним комплектом профілю та LED-стрічкою часто встановлюють різноманітні пристрої керування. Вони роблять освітлення ще більш зручним і раціональним у використанні. Наприклад, це може бути сенсорний вимикач, який реагує на рух руки, відкривання дверей або на дотик. Окремого шарму меблям може додати RGB-стрічка з контролером, що змінює колір світла. Вдало підібране освітлення підкреслить дизайн шафи чи гардеробної та зробить її зручнішою. 

Також у шафах можна використовувати:

  1. Світильники;

  2. Стандартні профілі (врізний/накладний/кутовий);

  3. Підсвітку для полиць із ДСП;

  4. Профілі для LED-стрічки SLIM та INSIDE.

Реалізуйте інтер’єрні ідеї легко та зі смаком разом із ВіЯр!


Назад до списку статтей
`