Офіційний старт продажів колекції одягу ВіЯр by Kolomatskaya!

Офіційний старт продажів колекції одягу ВіЯр by Kolomatskaya!
Офіційний старт продажів колекції одягу ВіЯр by Kolomatskaya!
Ми піклуємося про ваш комфорт у всіх сферах.

Передпродаж закінчується – починається запуск колекції одягу ВіЯр by Kolomatskaya!

І ми хочемо докладніше розповісти вам про ідею та мету цієї лінійки. Спочатку може здатися: як пов'язані меблеві комплектуючі та одяг? Чому ми вирішили додати в асортимент худі, футболки?

Слоган колекції – «твій стиль життя». Ми вже майже 19 років пропонуємо меблярам, ​​дизайнерам, підприємцям все для роботи: найкращі матеріали, рішення, сервіси, послуги. Але улюблена справа – це більше, ніж просто робота. Це стиль життя. І якщо матеріали та фурнітура потрібні для створення проектів, то одяг підкреслить ваш стиль на зустрічах, роботі, відпочинку – де завгодно. Ми хочемо давати вам більше: ви створюєте комфорт для інших, а ми – для вас.

Ми вибрали ті ж принципи для створення одягу, що і ви вибираєте у своїй роботі:

  • Якість. У кожному шві, виборі тканин та пакуванні. Точно так же, як ви вибираєте якісні та перевірені матеріали для проектів.
  • Свобода. У фасонах і розмірах. Наш одяг підходить як чоловікам, так і жінкам. Це моделі оверсайз, які будуть добре сидіти на всіх, тому не потрібно переживати, чи підійде розмір. Та ж свобода і у вас – свобода вибору дизайнів, кольорів і варіацій виконання для клієнтів.
  • Любов до своєї справи. Ми підійшли до створення колекції відповідально: долучили до співпраці дизайнера Маргариту Коломацьку, перебрали сотні відтінків тканин і перепробували різні фасони. І ми знаємо: така любов до своєї справи об'єднує нас одне з одним.

Вибирайте свою модель: худі знадобляться, щоб зігрітися в цю холодну пору і відчувати себе затишно. А футболки стануть чудовою базою під будь-який образ. Підбирайте собі, друзям і колегам на подарунок – підкреслюйте стиль життя!

Популярні новини
`