Запитання клієнта: «Які документи і креслення потрібні для оформлення замовлення?»

Як оформити виробниче замовлення і які документи для цього потрібні? Про це детально розповімо далі.

Новини Запитання клієнта: «Які документи і креслення потрібні для оформлення замовлення?»

У цій статті ми відповідаємо на ваше запитання «які документи і креслення потрібні для оформлення замовлення?».

Як оформити замовлення?

Оформити деталювання проекту ви можете 2 способами:

  • Використати онлайн-конструктор для виробничих замовлень ViyarPro. Створіть проект, виберіть послуги з обробки та оформіть його, розрахувавши попередню вартість. Також можна зберегти проект на флешку і принести деталювання менеджеру в шоу-румі. Більш детально про роботу з функціоналом конструктора читайте
  • Промалювати креслення вручну, обов'язково вказавши всі розміри деталі в міліметрах і сторони на деталях, де потрібна крайка, + товщину крайки. Із готовим деталюванням можна звернутися до менеджера за попереднім записом через офіс-менеджера або контакт-центр. Або ж надіслати креслення на пошту office@viyar.ua.

Чи можуть мені зробити деталювання?

Ми розробили спеціальні сервіси, щоб вам було простіше оформляти замовлення. Ви можете уточнити у менеджера більш детальну інформацію щодо товарів або послуг, але креслення потрібно зробити самостійно.

Використайте для цього:

  • ViyarPro – в онлайн-конструкторі можна оформити виробничі послуги та деталювання;
  • Viyar Bazar – на порталі ви можете знайти досвідченого мебляра, замовити у нього проект будь-якої складності та розрахувати його вартість. Вкажіть детальні параметри проекту або швидко оформіть замовлення з мінімальною кількістю інформації.

Яка технічна документація ще потрібна?

  • Карта розкрою, на якій схематично показані деталі, які потрібно вирізати з листа плитного матеріалу.
  • Схема присадки отворів для кріплень (за необхідності): тільки під петлі. Коли є необхідність у виконанні інших свердлінь, вам потрібно буде подати замовлення через ViyarPro і самостійно проставити свердління.

Що робити з додатковими обробками?

Якщо в замовленні є додаткові обробки деталей, наприклад, радіуси, пази, вирізи або чверті, тоді потрібно обов'язково показати їх на кресленні.

Як правильно оформити деталювання?

Вкажіть детальні параметри, матеріали та декори, які хочете використати, а також місця додаткової обробки. Як це зробити, дивіться на прикладі нижче.

Назад до списку статтей
`