Мийки з кераміки

Чим керамічні мийки Franke відрізняються від інших?

Новини Мийки з кераміки

Кераміка – це натуральний матеріал, до складу якого входять кварц, глина та плавні, що є розчинником для інших компонентів при випаленні. Протягом багатьох століть керамічні вироби активно використовуються в побуті, демонструють довговічність і стійкість до впливу зовнішніх факторів. Мийки з цього матеріалу міцні та легкі у догляді.

Чим кераміка Fraceram відрізняється від звичайної?

При виробництві мийок Franke використовується кераміка Fraceram – надміцний запатентований матеріал. Завдяки правильним пропорціям компонентів у складі сировини властивості кераміки були покращені з урахуванням особливостей роботи на кухні. Поверхня мийки Франке витримує набагато сильніші навантаження, ніж кераміка у ванній кімнаті, зберігаючи при цьому привабливий зовнішній вигляд.

У процесі виробництва рідку керамічну масу при високому тиску впорскують у спеціальну форму. Перед висиханням виробу всі шорсткості на ньому згладжують, завдяки чому одержують ідеально рівну поверхню. Після цього мийку протягом 20 годин обпалюють у тунельній печі при високій температурі, і вона набуває своїх найкращих характеристик.

Довговічність

При виготовленні керамічну мийку Franke покривають глазур'ю, яка надає поверхні міцності та стійкості до механічних пошкоджень, наприклад, падіння кухонного приладдя. Крім того, матеріал стійкий до впливу кислот і відбілювачів, які містяться у побутовій хімії.

Стійкість до температурних перепадів

Кераміка Fraceram жаростійка, оскільки її обпалюють при температурі 1200˚С. Вона також витримує значні перепади температур. Завдяки цьому в мийці Franke можна розміщувати гарячі каструлі та сковорідки, а одразу після цього – розморожувати продукти.

Зовнішній вигляд

Ще одна перевага кераміки – це її приваблива та приємна на дотик поверхня. Вона протягом тривалого часу зберігає блиск і оригінальний колір, який може бути як у глянцевому, так і в матовому виконанні. Матеріал покривають брудовідштовхувальним фінішним шаром, тому на мийці не залишаються плями від барвників, що містяться в продуктах харчування: ягодах, чаї, червоному вині тощо.

Легкість у догляді

Підтримувати чистоту керамічної мийки Франке просто. Всі забруднення легко усуваються за допомогою мильної води. Гігієнічність при використанні мийки забезпечує і вентиль-ексцентрик Easy-Click, роботою якого можна керувати натисканням на кнопку, не занурюючи руки у воду.

Керамічні мийки Franke представлені в серіях Maris, Mythos та Kubus. Завдяки насиченим кольорам і можливості вибирати матовий або глянцевий декор вони добре поєднуються з іншими матеріалами й органічно доповнюють інтер'єр кухні.


Назад до списку статтей
`