Яскраві новинки! Розширюємо асортимент меблевого освітлення Lumine

Яскраві новинки! Розширюємо асортимент меблевого освітлення Lumine
Яскраві новинки! Розширюємо асортимент меблевого освітлення Lumine
Знайомтесь із новинками та їхніми покращеними характеристиками.

Асортимент меблевого освітлення Lumine не перестає дивувати своїм різноманіттям! Ми не зупиняємося на досягнутому і представляємо оновлені:

Профілі

Тепер до замовлення доступні стандартні профілі для світлодіодних стрічок із покращеною конфігурацією: врізні, накладні та кутові. Вибирайте із базових декорів (білий, чорний, срібло) та легко встановлюйте їх у стінки меблів.

А також оцініть переваги новинок бренда:

  • PRISMATIC SLIM – нові профілі для скляних полиць товщиною до 8 мм. За необхідності симетрично вкорочуються до потрібної ширини.

  • Торцевий/фасадний профіль забезпечить підсвічування робочої поверхні на кухні. Використовується для підсвічування меблів із фасадами без ручок.

  • Прихований профіль – ідеально підійде для деревних декорів. Зручно встановлюється та легко демонтується.

  • TREND-MINI – профіль для оригінальних проектів. Для встановлення використовується двосторонній скотч, можливий монтаж у готові меблі.

  • SLIM – профіль для LED-стрічки 5 мм із молочною лінзою. Сумісний із стрічками Slim Lumine та встановлюється у паз 8х11 мм.

  • Штанга із підсвічуванням – овальна труба із пазом для LED-стрічки та лінзою для ще більш стильних гардеробних та шаф. Використовується із усіма стрічками Lumine та створює свічення під кутом.

Лінзи

До того ж ми розширили асортимент лінз для профілів, які мають різну світлопроникність:

Оновлені лінзи мають покращену точність виконання та простіше встановлюються у профіль, а також поставляються в довжині 2 і 3 м.

LED-стрічки

Зустрічайте нові LED-стрічки 180 LEDs/M зі світлодіодами Samsung. Вибирайте для своїх проектів стрічки з білим світлом: денним, теплим, холодним, а також оптимальну яскравість (від 1600 Lm до 1900 Lm). На 50% більше рівномірного світла з новими стрічками від Lumine!

Додайте завершеності проекту за допомогою аксесуарів для меблевого освітлення: монтажних кліпс та заглушок для профілів.

Покращений дизайн, удосконалена якість та простий монтаж – основні переваги, які варто оцінити!

Популярні новини
`