Вдосконалюйте свої проєкти з новими покриттями Bel Viso

Вдосконалюйте свої проєкти з новими покриттями Bel Viso
Вдосконалюйте свої проєкти з новими покриттями Bel Viso
Ще більше можливостей для ваших проєктів. Інноваційні покриття Bel Viso, що змінять ваше уявлення про фасади.

Незалежно від того, чи ви шукаєте надійне рішення для меблів у кухні, вітальні чи спальні, або прагнете створити стильний дизайн для офісного простору чи комерційного об'єкту – фасади Bel Viso з новими покриттями стануть невід'ємною частиною вашого проєкту. Представляємо вам нові три покриття:

  • Ультрамат – матове покриття з нанесенням лаку з унікальними характеристиками: відсутність відблиску та відбитків пальців, висока хімічна стійкість, міцність та здатність до швидкого відновлення поверхні від подряпин. Це ідеальний варіант для тих, хто шукає надійний захист та високу якість.

  • Фактурне – рельєфне покриття з високою стійкістю до подряпин та механічного впливу. До замовлення доступні 10 найпопулярніших кольорів для створення вашого неповторного дизайну.

  • Ґрунтоване (готові до фарбування деталі) – фасадні поверхні, карнизи та плінтуси, які вже ґрунтовані й підготовлені до фарбування. Це зручно тоді, коли є необхідність підігнати деталі за розмірам перед фарбуванням. А підлогові плінтуси ви зможете пофарбувати в тон зі стінами чи дверями. Таке рішення не тільки зекономить ваш час, а й забезпечить ідеальний результат.

Усі покриття доступні для замовлення в фарбованих фасадах.

Bel Viso – використовуємо новаторські матеріали та гармонійно поєднуємо функціональність з естетикою.

Зробіть перший крок до вдосконалення вашого простору вже сьогодні!

Популярні новини
`