Нова послуга у «ВіЯр»: виїзд майстра з рекламацій для розсувних систем

Нова послуга у «ВіЯр»: виїзд майстра з рекламацій для розсувних систем
Нова послуга у «ВіЯр»: виїзд майстра з рекламацій для розсувних систем
Запроваджуємо рішення, які допомагають покращити клієнтський сервіс.

Враховувати побажання клієнтів, вдосконалювати якість наданих послуг і клієнтський сервіс – наші пріоритети. Саме тому ми вводимо нову послугу – виїзд майстра для усунення рекламацій щодо роботи розсувної системи.

Майстер допоможе:

  • Замінити горизонтальні, вертикальні, направляючі профілі. Окрім профілів для систем Slim і Connect O+O, адже в їхній конфігурації передбачені клейові з’єднання.

  • Перевстановити наповнення для розсувної системи: будь-яке наповнення з ДСП, дзеркальне – за умови, що його розміри не перевищують 1 м². Для більших розмірів оформляється доставка на забір системи.

  • Відремонтувати або замінити фурнітуру розсувної системи.

  • Усунути вигинання дверей. Якщо це розсувні системи Slim або Connect O+O, то оформляється забір.

Важливо! Щоб оформити рекламацію, зверніться до менеджера call-центру та надайте для підтвердження фото чи відео. Після розгляду заявки ми приймемо рішення щодо виїзду майстра для усунення недоліків. Також варто врахувати, що для заміни комплектуючих розсувної системи потрібно підготувати достатньо вільного місця.

Майстер на власному транспорті зможе доставити наповнення для розсувних систем не більше ніж 1000х700 мм та профілі розміром до 2 м. Якщо матеріали перевищують зазначені параметри, оформлюється доставка.

Дбаємо про те, щоб на кожному етапі співпраці з «ВіЯр» наші клієнти залишалися задоволені результатом!

Популярні новини
`