Меблеві розетки Lumine – і всі побутові прилади у вас під рукою!

Меблеві розетки Lumine – і всі побутові прилади у вас під рукою!
Меблеві розетки Lumine – і всі побутові прилади у вас під рукою!
Продумайте свій інтер’єр до дрібниць з новинками від Lumine.
Сучасний інтер'єр повинен бути затишним і комфортним. Для зручності необхідно, щоб побутові прилади знаходилися в кроковій доступності. Розетки повинні бути грамотно змонтовані, виглядати акуратно й не впадати в око. Меблеві розетки Lumine – це компактні приховані пристрої, які не псують зовнішній вигляд меблів і забезпечують функціональність приміщення.

У нашому асортименті з'явилось 10 видів розеток Lumine у різних кольорах та конфігураціях. Це висувні та вбудовані моделі з різними типами виходів: 220V, CAT6, HDMI, USB type A+C, бездротовий заряд.

Чому варто вибрати меблеві розетки Lumine?
  • Естетика. Однією з ключових переваг меблевих розеток є їх можливість добре вписуватися в дизайн меблів, не виділяючись як окремий елемент. Це сприяє створенню більш гармонійного та сучасного вигляду кімнати.
  • Безпека. Меблеві розетки захищені від вологи та пилу завдяки спеціальним механізмам закриття, що забезпечує безпеку використання та тривалий термін служби.
  • Багатофункціональність. Деякі моделі меблевих розеток мають додаткові опції, такі як USB-порти, зарядні станції для мобільних пристроїв і навіть бездротові зарядки.
  • Надійність. Ми надаємо 1 рік гарантії на усі меблеві розетки Lumine, щоб ви були впевнені у їхній якості.
Меблеві розетки Lumine – і всі побутові прилади у вас під рукою!
Популярні новини
`