Більше покриттів для шпонованих фасадів Bel Viso!

Більше покриттів для шпонованих фасадів Bel Viso!
Більше покриттів для шпонованих фасадів Bel Viso!
Глянцеве покриття та закрита пора для матових покриттів.

Відкрийте нові дизайнерські можливості для шпонованих фасадів Bel Viso! Ми розширили асортимент покриттів, і тепер для замовлення доступні близько 480 комбінацій “декор + покриття”.

  • Глянцеве покриття (закрита пора). Доступне лише для натурального шпону. Може наноситись як на шпон природного відтінку, так і на протоновану бейцем поверхню. Ми використовуємо акриловий лак італійського виробника Sayerlack.

  • Матові покриття з закритою порою. Для матових і напівматових лаків тепер доступна закрита пора (раніше була лише напіввідкрита). Покриття також можна замовити тільки для натурального шпону. Воно може наноситися і на природний, і на покритий бейцем шпон.

Покриття доступні не для всіх порід натурального шпону. Список доступних порід деревини можна уточнити у менеджера.

Зверніть увагу! Покриття можна замовити тільки через фасади.

__________

Напіввідкрита пора – це коли після покриття ми не тільки бачимо малюнок дерева, а й відчуваємо його на дотик. Покриття не робить поверхню ідеально гладкою.

Закрита пора – це коли ЛФМ наносяться таким чином, що після висихання останнього шару лаку і його обробки всі пори закриті. Ми отримуємо матову/напівматову/глянцеву ідеально рівну поверхню шпону.

Популярні новини
`