AEG та Zanussi – функціональна та естетична побутова техніка

AEG та Zanussi – функціональна та естетична побутова техніка
AEG та Zanussi – функціональна та естетична побутова техніка
Знайомтеся з новинками в асортименті ВіЯр.

Розділ «Побутова техніка» поповнився новими брендами AEG та Zanussi! Серед новинок – вбудовані кавомашини, мікрохвильовки, морозилки, холодильники, посудомийки, пральні та прально-сушильні машини, винні шафи, витяжки, варильні поверхні, духові шафи та шафи для підігріву посуду.

AEG – завжди на ідею попереду

Головна філософія AEG – побачити сьогоднішні потреби споживачів, передбачити майбутні та перевершити їх. Бренд пропонує техніку для приготування їжі, догляду за домом та одягом, яка відрізняється не тільки своєю функціональністю, а й зовнішнім виглядом. Знайомтеся з усіма новинками за посиланням.

Zanussi – робимо життя простішим

Бренд пропонує практичні та ефективні рішення, що значно полегшують побут. Наприклад, пральні машини з надзвичайно великою місткістю, духові шафи з функцією самоочищення та багато іншого. І все для того, щоб ви мали більше часу на друзів і сім’ю. Більше про турботливі новинки тут.

Бренди AEG та Zanussi є частиною шведського концерну AB Electrolux – лідера з виробництва побутових та професійних електроприладів. Бренд Electrolux представлений в асортименті ВіЯр великою та малою технікою для ванної та кухні.

Популярні новини
`