Замовники: що то за пташки, та де їх ловити?

Короткий вступ до серії статей з просування Вашого бізнесу в інтернеті

Новини Замовники: що то за пташки, та де їх ловити?

Сьогодні інтернет – основний майданчик для пошуку майстрів у будь-якій сфері, і меблевий бізнес не є виключенням. Ця стаття – перша з серії, присвяченої просуванню Вашого бізнесу в інтернеті. В ній ми розглянемо основні майданчики для просування, на яких можна досягти успіху, наскільки вони можуть бути Вам корисні, їх головні переваги.

Власний сайт

Власний-сайт - Замовники: що то за пташки, та де їх ловити?

У наш час просування в Інтернеті без власного сайту майже неможливе. Це і Ваша візитка, і можливість впроваджувати рекламу через пошукові мережі, і підвищення довіри до Вас, як до професіоналу, з боку потенційних клієнтів.

Facebook

Facebook - Замовники: що то за пташки, та де їх ловити?

Саме через цю соцмережу реалізується сучасне сарафанне радіо. Лайк до Вашого посту – не просто вподобання від якоїсь людини, а вподобання, про яке дізнаються майже всі її підписники. Це ідеальна платформа, не тільки щоб продемонструвати гарні результати своєї роботи, а й для найбільш тісного спілкування з потенційними замовниками.

На Facebook Ви можете створити бізнес-акаунт, спільноту чи групу. Кожне рішення має свої переваги.

Instagram

Instagram - Замовники: що то за пташки, та де їх ловити?

Якщо у Вас немає професійних фото, це зовсім не причина відмовлятися від акаунту в Instagram. Живі, реальні фото – головний тренд 2019 року.

А ще Instagram – це сторіз, в яких можна показувати робочий процес. І це дуже цікаво для багатьох користувачів. Саме на цьому майданчику зараз беруть виток 99% трендів, з якими ми стикаємося кожного дня. І так, тут теж можна спілкуватися з підписниками.

YouTube

YouTube - Замовники: що то за пташки, та де їх ловити?

Тут можна демонструвати процес виготовлення меблів або знімати готовий вироб та коментувати витрачені ресурси/приблизну вартість/швидкість виготовлення/тощо. Такі відео відповідають на багато питань потенційних клієнтів і завойовують для Вас звання експерта серед своїх глядачів. Ця платформа – могутній рекламний інструмент, який допоможе знайти зацікавлених глядачів і продемонструє в кращому світлі Ваші вміння та можливості.

Інші зовнішні платформи

Інші зовнішні платформи - Замовники: що то за пташки, та де їх ловити?

Ми шукаємо річ або послугу і звертаємось до OLX, Prom.ua, Kabanchik.ua та інших онлайн-дошок. Тож розміщені там оголошення неодмінно знайдуть свою аудиторію. Про що ще не варто забувати? Звісно, про різноманітні форуми. Не обов’язково тематичні, присвячені меблярству: майже на кожному форумі є гілки нетематичних розмов та люди, яким потрібні хороші меблі.

Більш детально та окремо одна від одної з роботою кожної з описаних платформ ми неодмінно ознайомимося в наступних статтях.

Назад до списку статтей
`