ViyarPro: оформлення виробничих замовлень онлайн 24/7!

Самостійне оформлення замовлень, віддалений розрахунок вартості та онлайн-оплата.

Новини ViyarPro: оформлення виробничих замовлень онлайн 24/7!

Ефективність роботи мебляра залежить від багатьох чинників: якості матеріалів та їх обробки, правильних розмірів кожної деталі, часових затрат на монтаж виробу тощо. Компанія «ВіЯр» пропонує майстрам не лише великий асортимент комплектуючих, але і свою ексклюзивну розробку – онлайн-конструктор ViyarPro. З його допомогою ви можете працювати онлайн у будь-який зручний час, самостійно оформляти виробничі замовлення, бути впевнені в їх своєчасному та якісному виконанні! Розгляньмо переваги сервісу детальніше.

Подвійна економія часу

Насамперед, ви оформляєте замовлення виробничих послуг онлайн і не витрачаєте час на візит до офісу. Крім того, замовляючи обробку матеріалів у «ВіЯр», ви набагато швидше впораєтеся з монтажем готового виробу. Згадайте, скільки часу зазвичай іде на виконання численних свердлінь (до 60%)! Тут ви просто задаєте тип і координати отворів та отримуєте деталі, готові до монтажу.

Зручний функціонал

У ViyarPro доступний для замовлення весь спектр виробничих послуг: порізка, свердління, різні види фрезерування, поклейка і т.д. Для початку роботи вам потрібно просто зареєструватися на сайті. Потім ви створюєте проект, вибираєте матеріал (з асортименту «ВіЯр» або власний), вказуєте його габаритні розміри і необхідні види робіт, додаєте фурнітуру та переходите безпосередньо до оформлення.

Віддалений розрахунок вартості й онлайн-оплата

На етапі оформлення замовлення ви можете скористатися функцією «Провести розрахунок» та отримати попередню вартість замовлення (з урахуванням знижок) і карту розкрою. Після цього ви відправляєте заявку менеджеру, який оперативно обробляє її і зв'язується з вами, якщо потрібно щось уточнити.

Після обробки заявки менеджер відправить вам рахунок. Замовлення і доставку теж можна оплатити онлайн. По готовності замовлення вам прийде СМС.

Різні формати навчання

Щоб ви змогли розібратися з інтерфейсом конструктора й оцінити всі його переваги, компанія пропонує такі формати навчання:

1
індивідуальне (проводить менеджер в офісі, за попереднім записом);

2
в телефонному режимі (проводять співробітники лінії техпідтримки);

3
семінари «Академії ВіЯр» (для новачків і досвідчених користувачів);

4
навчальні відео на YouTube-каналі компанії.

Про можливості конструктора ми розповідаємо в цьому відео:


Оцінивши переваги роботи у ViyarPro, ви будете працювати ще швидше, якісніше й ефективніше!

Ви робите найкращі меблі, ми вам у цьому допомагаємо!

Назад до списку статтей
`