Що таке фраграніт?

Розповідаємо, чому варто вибрати цей матеріал.

Новини Що таке фраграніт?

Фраграніт – інноваційний матеріал від Franke

Сьогодні ринок пропонує безліч матеріалів для кухонних мийок. Водночас усе більшої популярності набувають композитні матеріали, які не тільки красиво виглядають, але й мають чудові експлуатаційні характеристики.

Такий матеріал є і у торгової марки Franke. У власній лабораторії і за унікальною технологією компанія виготовляє фраграніт. Він вважається лідером серед матеріалів для виробництва мийок. До складу матеріалу входять акрилові смоли, колірний пігмент і натуральний кварц – компонент природного граніту, що займає четверте місце за твердістю після алмаза, рубіна та топаза. Граніт видобувають у кар'єрі Hirshau в Німеччині, а акрилову смолу виробляє компанія Franke.

Для того, щоб матеріал мав найкращі характеристики, компоненти змішують у чітких пропорціях, які забезпечують міцність і зносостійкість. Фраграніт стійкий до хімічного впливу, високих температур та УФ-випромінювання.



6 причин, щоб вибрати фраграніт

Фраграніт – це дуже популярний матеріал для виробництва мийок та використання на кухні. Його переваги:

  • Термостійкість. Лицьова сторона мийки Франке з фраграніту не втратить свій зовнішній вигляд навіть при температурі 280°С. Це – важливий нюанс для кухні, де постійно є гарячий посуд.

  • Стійкість до УФ-випромінювання. Фраграніт має рівний колір завдяки унікальній технології пігментації під час виробництва. Колір Мийки Franke не втратить насиченості навіть під впливом прямих сонячних променів.

  • Стійкість до подряпин. Завдяки великій концентрації кварцу на поверхні мийки Franke стійкі до подряпин.

  • Ударостійкість. Поверхня не пошкодиться внаслідок ударів (у середньому до 6 кг) і падінь на неї різних предметів. Надійність мийки Франке з фраграніту підтверджують результати експериментів.

  • Гігієнічність. У складі матеріалу є антибактеріальна добавка Sanitized®, яка знижує ріст бактерій на 99% та запобігає їх розмноженню. Мийки Franke легкі в догляді: всі забруднення видаляються за допомогою звичайних мийних засобів і губки.

  • Естетичність. Матеріал виглядає натурально, а також він приємний на дотик. Всі ці характеристики зберігаються протягом тривалого часу, тому матеріал нічим не поступається своєму природному аналогу.

Мийки з фраграніту компанії Franke представлені у 10 декорах. В асортименті є моделі з різним виконанням, формою, кількістю чаш і типом монтажу. Вибирайте найкраще для своєї оселі!


Назад до списку статтей
`