Підключення світлодіодної стрічки Lumine з адаптером

Прості рішення для освітлення меблів.

Новини Підключення світлодіодної стрічки Lumine з адаптером

Коли йдеться про підключення меблевого освітлення, може здатися, що це занадто складно: потрібен досвідчений електрик або особливі знання фізики.

Насправді самостійний монтаж освітлення для меблів – це просто. Особливо якщо використовуєш світлотехніку Lumine.

Ми підготували для вас наочну поетапну схему простого підключення світлодіодної стрічки з використанням адаптера вилочного типу.

Нам знадобляться:

  • LED-3528 SMD стрічка, 60 LEDs/м, 4.8 Вт, 12 В, IP 20, холодне біле світло (97258) – підключаємо 1 м, який і відрізаємо від 5-метрової бобіни;

  • Конектор для LED-3528 SMD з роз'ємом Jack 5,5 мм (12021);

  • LED-адаптер, 18 Вт, 12 В, IP20, кабель 1.5 м, вим., білий корпус (98604) – для нашого прикладу потужності цього блоку живлення буде цілком достатньо. Але для підбору блоку живлення в кожному конкретному випадку необхідно скористатися формулою розрахунку потужності блоку живлення.

1-1.jpg 

Насамперед, беремо штекер адаптера і вставляємо в коннектор:

1-2_УКР.jpg

Далі відкриваємо кришку з'єднувача на конекторі і заводимо в нього стрічку, при цьому важливо, щоб тиснення зі знаком «+» було навпроти позначення «+» біля контактної площадки стрічки, відповідно, «-» на з'єднувачі – навпроти знаку «-».

1-3.jpg

Тепер закриваємо кришечку конектора, вставляємо адаптер з вилкою в розетку і... Готово!

1-4.jpg

Щоб все працювало справно, важливо правильно вибрати блок живлення, з огляду на його потужність. Потужність блоку живлення повинна або відповідати мінімально допустимій потужності блоку живлення, або бути більше неї.

Сподіваємося, завдяки цій схемі процес підключення стане для вас більш простим і зрозумілим!

Назад до списку статтей
`