Підключення сенсорних вимикачів 220 В до світильника

Швидко підключаємо сенсорний вимикач на відкривання дверей, 220 В.

Новини Підключення сенсорних вимикачів 220 В до світильника

Вам знадобляться:

  • LED-світильник «Veder» білий, 5 Вт, 220 В, біле світло (30375);

  • ІЧ сенсорний вимикач на відкривання дверей, 220 В/250 Вт (47597);

  • Кабель 1,8 м з вилкою і вимикачем (11017).

5-1.jpg

Почнемо підключення з того, що оголені кінці дротів кабелю живлення з вилкою підключимо до гвинтових затискачів сенсорного вимикача під написом «Вхід» (де L – фазний вхід, а N – нульовий вхід).

При підключенні вилки зовсім не обов'язково шукати «фазу» і «нуль», просто 2 дроти повинні бути підключені в затискачі «L» і «N».

УВАГА! Оголені дроти не повинні стикатися один з одним!

5-2.jpg

А тепер беремо дроти світильника 220 В і підключаємо до гвинтових затискачів сенсорного вимикача під написом «Вихід» (L і N).

5-3.jpg

УВАГА! Оголені дроти не повинні стикатися один з одним!

УВАГА! Ця інструкція несе суто ознайомчий характер, і для спрощення подачі матеріалу заземлюючий дріт до клеми з позначенням обозначение.jpg ми не підключаємо, але в реальному житті організація заземлення при підключенні приладів в металевих корпусах є обов'язковою!

УВАГА! Будь-які роботи, пов'язані з напругою, небезпечною для здоров'я і життя людини, повинні виконуватися тільки кваліфікованим персоналом. Це питання Вашої безпеки.


Залишилося вставити вилку в розетку, і все готово! За наявності перепони перед сенсором світло буде вимкнено, а якщо перепон немає, – ввімкненим.

 5-4.jpg

Назад до списку статтей
`