Блог
Назад до списку статтей
Блог

Чому українські меблярі вибирають і довіряють «ВіЯр»: асортимент, послуги, сервіс

Чому співпраця з компанією «ВіЯр» – це вигідно, надійно та продуктивно?

Чому українські меблярі вибирають і довіряють «ВіЯр»: асортимент, послуги, сервіс
Название или описание изображения. Фото: Имя Фамилия. 2021 год

Меблеве виробництво – перспективний бізнес-напрям, що дає безліч можливостей для розвитку і пошуку нових цікавих рішень. Утім, мебляр повинен постійно працювати над тим, щоб гарантувати високу якість і конкурентоздатність своєї продукції, бути в курсі новинок і трендів. Не останню роль відіграє і швидкість виконання замовлень. З усіма цими складниками ефективної та успішної роботи допоможе компанія «ВіЯр». З 2002 року вона пропонує клієнтам продукцію світових виробників і власних торгових марок, а також увесь спектр виробничих послуг.

Переваги співпраці з «ВіЯр» – це:

  • Асортимент

В асортименті представлені понад 20 тисяч товарних позицій у різних цінових сегментах. Це плитні матеріали (від звичних ДСП і МДФ до інноваційних HPL-плит або витончених акрилових панелей), фурнітура (функціональна і лицьова), інструменти та побутова техніка, стільниці та стінпанелі, фасади – словом, усі елементи для реалізації проектів будь-якої складності.

  • Виробничі послуги

Крім матеріалів, тут можна замовити й виробничі послуги, необхідні для створення меблевого виробу: порізку, крайкування, свердління отворів, фрезерування, обробку скла, а також послуги для фасадів і натурального дерева. Компанія інвестує у сучасне обладнання, щоб результат роботи був точним та якісним.

  • Сервіси

«ВіЯр» дбає про те, щоб співпраця з компанією була комфортною та приємною. Про це свідчить високий рівень сервісу: зручний графік роботи, електронні черги при оформленні й отриманні замовлень, доставка, допомога професійних менеджерів і консультантів. Замовлення можна оформити безпосередньо в офісі або ж в інтернет-магазині.

Крім того, «ВіЯр» створив унікальний онлайн-сервіс, що допомагає меблярам заощаджувати час при оформленні виробничих замовлень та уникати неточностей при виготовленні деталей для виробу.

ViyarPro – це онлайн-конструктор зі зручним інтерфейсом, завдяки якому можна:

- самостійно оформлювати замовлення виробничих послуг 24/7, не відвідуючи філію;

- розраховувати вартість замовлень (зі знижкою чи без);

- зберігати свої проекти для подальшого використання.

Для початку роботи з конструктором потрібно просто зареєструватися на сайті. Для клієнтів, які хочуть освоїти функціонал сервісу та відчути всі його переваги, компанія пропонує різні формати навчання: у менеджера в офісі (за попереднім записом), консультації в онлайн-режимі, відеоуроки, а також безкоштовні семінари.

Для ознайомлення клієнтів із новинками та трендами у сфері меблевого виробництва і дизайну був створений проект «Академія ВіЯр». Семінари і майстер-класи, що проводяться в рамках проекту, допоможуть підвищити ваш професійний рівень, знайти оригінальні ідеї, дізнатися про нові матеріали та можливості їх використання.

  • Програма лояльності

Для клієнтів зі значними обсягами замовлень, які тривалий час співпрацюють із компанією, діє програма лояльності. Отримуйте дисконтну картку і створюйте якісні меблі з меншими витратами. До того ж у «ВіЯр» регулярно діють знижки на продукцію. Ознайомитися з актуальними пропозиціями можна у розділі «Новини» (вкладка «Акції»).

Усе необхідне для реалізації ваших проектів – матеріали, фурнітура, супутні послуги – зібране в одному місці.

«ВіЯр» допоможе меблярам в успішному й оперативному виконанні замовлень!

Назад до списку статтей
`