«Меблевий ART» від «ВіЯр»: надихаємо на меблеві шедеври!

Провели захід нового формату, щоб запалити творчу іскру в дизайнерів.

Новини «Меблевий ART» від «ВіЯр»: надихаємо на меблеві шедеври!

Створення меблів – це творчий процес, а отже потребує натхнення і піднесеного настрою. Саме тому 1 жовтня ми провели івент абсолютно нового формату. «Меблевий ART» від «ВіЯр» покликаний надихати дизайнерів на створення прекрасного. Галерея матеріалів, ідеї з виставки ISaloni-2021, спілкування з колегами – поглянемо, як усе було.

Ми отримали багато відгуків після завершення заходу. Поділимося деякими з них:

«Хотіла ще раз подякувати всій команді «Академії ВіЯр» за організацію такого чудового івенту для дизайнерів! Було дуже цікаво дізнатися про тренди та новинки в дизайні меблів та рішень по освітленню, а також взяти участь у краш тесті матеріалів. Я приємно вражена та з нетерпінням чекаю наступної події», – Ірина Богун.

«Підтверджую!!! Було цікаво, корисно та професійно! Легко і з гумором!», – Олена Черненко.

«Хочу подякувати за запрошення)) Прекрасний захід, від інформації й до організації – все було на висоті! Кличте ще, будемо раді», – Ірина Стрельцова.

Учасники поринали в атмосферу творчості вже з перших хвилин. При реєстрації кожен отримував пензлик, щоб помалювати на мольбертах у залі і відчути себе справжнім митцем. Всього мольбертів було 9, і вибрати можна було будь-який. Що саме з ними сталося наприкінці заходу, ми розповімо згодом. А поки йдемо далі.


Після творчої реєстрації на гостей очікувало знайомство з галереею матеріалів. Зокрема, ми підготували муд-борди, так звані «дошки настрою». На них скомпонували різноманітні плитні матеріали, фурнітуру і підлогові покриття, тобто створили готові інтер'єрні рішення. Кожна дошка – унікальний стиль та настрій. А для тих, хто прагне створювати свої неповторні поєднання, презентували додаток AR by VIYAR. Тут можна «приміряти» будь-яку ручку з каталогу «ВіЯр» до будь-якого фасаду, просто навівши камеру телефона чи планшета.


Крім того, учасники знайомились із сучасним «розумним» освітленням і нашим новим товарним напрямом – підлоговими покриттями.

Гості заходу змогли не тільки побачити матеріали, але перевірити їх на практичність. Зокрема, ми протестували різні типи фасадів Bel Viso: наносили забруднення і очищували поверхні за допомогою мийних засобів.




В експериментаріумі «ВіЯр» наші фахівці показали гостям, як тестують фурнітуру і матеріали. Ми приділяємо цьому особливу увагу, щоб пропонувати клієнтам лише найкраще. В лабораторії є обладнання для тестування направляючих, завіс, розсувних систем та іншого.


Пам'ятаєте про 9 мольбертів, на яких учасники малювали протягом заходу? Так ось, ми склали з них одну велику картину – спільний витвір мистецтва гостей «Меблевого ART-у». Завершили яскраво! І, звісно ж, розіграли подарунки серед найактивніших учасників.


Заряджайтеся творчою енергією та надихайтеся на створення меблевих шедеврів разом із «ВіЯр»!

Назад до списку статтей
`