Меблі на замовлення? Чому з «ВіЯр» – це просто

Готове рішення для індивідуальних проектів.

Новини Меблі на замовлення? Чому з «ВіЯр» – це просто

Коли ви вирішили затіяти ремонт, важливо зосередитися не тільки на оздобленні приміщень, кольорі стін і підлоги, а й вибрати меблі, які гармонійно впишуться в інтер'єр та будуть створені ніби для вас.

Хотіли б оформити інтер'єр як на картинках із сайтів і водночас заощадити?

Вибирайте меблі на замовлення, адже при цьому ви облаштовуєте приміщення та підбираєте матеріали, виходячи тільки зі своїх уподобань та побажань.

Готові меблі, які ми звикли купувати в салонах, давно не тішать покупців різноманітністю конструкцій і декорів. Доводиться вибирати з невеликої кількості запропонованих варіантів і насамкінець враховувати власні потреби. Оптимальним рішенням стануть комфортні меблі, створені під замовлення.

Що для цього потрібно?

  • Вибрати мебляра, щоб він максимально точно відтворив ваш проект і виготовив якісні меблі.
  • Знайти місце, де вже є всі необхідні матеріали. Контролюйте цей процес із самого початку – і результат виправдає ваші очікування.

Уже 18 років компанія «ВіЯр» – це найкраще місце для купівлі меблевих комплектуючих. Тут ви підберете плитні матеріали та фурнітуру економ-, середнього та преміум-сегменту, а також замовите всі необхідні виробничі послуги.

Чому «ВіЯр» – головний помічник у виготовленні меблів?

  • Величезний вибір продукції. Наша вагома перевага – різноманіття асортименту позицій (близько 30 000!) різних категорій товарів. Функціональна й лицьова фурнітура, плитні матеріали, гардеробне та кухонне наповнення – все, що потрібно, для створення меблів.
  • Повний комплекс виробничих послуг. Компанія має власні виробничі потужності, тому наші клієнти можуть замовити всі супутні послуги з обробки матеріалів: порізку, поклейку, фрезерування, присадку тощо.
  • Сучасні та функціональні шоу-руми. Ми розмістили на стендах зразки продукції, щоб покупці змогли безпомилково вибрати необхідну текстуру й декор, а також знайшли нові рішення для оформлення інтер'єру. Наші консультанти допоможуть вам підібрати матеріали для проектів.
  • Постійне оновлення асортименту. «ВіЯр» постійно оновлює асортимент продукції та створює всі умови для зручного вибору комплектуючих для меблів. Кожна категорія товарів представлена вітчизняними та зарубіжними брендами, має багато варіацій дизайну та кольорів. Також ми пропонуємо матеріали в різних цінових сегментах, щоб покупець підібрав товар відповідно до свого бюджету.

Оформлення замовлення та послуги компанії

У «ВіЯр» ви можете замовити як окремі комплектуючі для виготовлення меблів, так і заготовки за вже створеними раніше проектами. Креслення для деталей робить мебляр або клієнт, попередньо зробивши необхідні замірювання та визначившись із необхідними супутніми послугами. Оформити замовлення можна як в офісі за допомогою менеджера, так і віддалено в інтернет-магазині. Також скористайтеся онлайн-конструктором ViyarPro для оформлення виробничих послуг 24/7.

Надихайтеся новими ідеями та створюйте комфортні меблі з «ВіЯр»!

Назад до списку статтей
`