Ламінат Classen – надійне покриття для вашої оселі

Стійкий до пошкоджень, екологічний та легкий у монтажі.

Новини Ламінат Classen – надійне покриття для вашої оселі

Підлогове покриття – те, без чого неможливо уявити інтер'єр. Його вибір напряму впливає на комфорт та сприйняття приміщення загалом. На сьогодні вибір підлогових покриттів дуже різноманітний. Безліч видів, декорів та варіантів укладання дозволяють знайти найкраще рішення для конкретного інтер'єру.

Пропонуємо познайомитися з німецьким виробником ламінованого підлогового покриття Classen. Розглянемо детальніше, у чому полягають переваги цього ламінату.

Легкий монтаж завдяки «Megaloc»

Цей тип замкового з’єднання застосовується на торцевій стороні плашки ламінату. Замок оснащений спеціальним запірним елементом, який, потрапляючи у паз сусідньої ламелі, надійно фіксує її без зайвих зусиль. Достатньо накласти одну плашку на іншу зверху і просто натиснути на неї. Коли запірний елемент потрапляє в паз, виникає характерний звук, що свідчить про надійну фіксацію плашок між собою. Клац і готово!


Така технологія значно спрощує монтаж покриття. Впоратися можна навіть самотужки, адже укладання здійснюється поламельно.

Система «Megaloc» також дозволяє ламінату витримувати великі навантаження. Навіть при використанні роликових крісел щеплення замка залишається надійним. А ще можна безпечно розбирати та повторно укладати підлогу.

Запатентована технологія «Isowaxx»

Особливість цієї технології – обробка замкового з’єднання спеціальною восковою сумішшю. Віск захищає стики ламінату від вологи, пилу і навіть перешкоджає скрипінню.

Як це працює? При з'єднанні плашок ламінату воскова суміш переміщується вгору. Завдяки цьому місце з'єднання замка ущільнюється автоматично, що сповільнює просочування вологи. «Isowaxx» підвищує опірність покриття до вологи, але не робить його вологостійким.

Вологостійкість

В асортименті «ВіЯр» представлений вологостійкий та звичайний ламінат від Classen. Вибираючи покриття, зверніть увагу, що ламінат із замком «Megaloc» не є вологостійким, а має лише підвищену стійкість до вологи у місці стику ламелей завдяки системі «Isowaxx». Тому він рекомендований для використання в сухих умовах. Ідеально підійде для спалень, віталень, дитячих тощо.

1.jpg

Удосконалена замкова система «Megaloc Aqua Protect» забезпечує високу стійкість до контакту з вологою у місці замка (до 24 годин за тестуванням NALFA).

Ламінат із замком «Megaloc Aqua Protect» є вологостійким. Тому його рекомендують для використання в умовах підвищеної, але не постійної вологості. Гарний варіант для кухні, коридору, передпокою тощо.

2.jpg

Вологостійкість досягається шляхом:

  • Гідрофобної обробки замкової системи спеціальним імпрегнатом для запобігання просочуванню вологи у серцевину плити;

  • Багаторазової обробки фаски спеціальним покриттям;

  • Зменшення та зміни форми V-подібної фаски, яка ускладнює проникнення води всередину плити;

  • Модернізації конструкції замка «Megaloc» для максимально щільного з’єднання ламелей.

На сайті «ВіЯр» позиції з цим замком у назві мають приставку «WR» (Water Resistant – стійкий до води) перед кодом декору та «AQUA» в кінці назви.

Екологічність і безпека

Classen виготовляє ламінат, піклуючись про людей та навколишнє середовище. Продукція цього виробника має клас емісії Е1 та має сертифікат «Blue Angel», який свідчить про екологічність складових матеріалу. Навіть для виготовлення запірного елементу використовується поліетилентерефталат (ПЕТ), який не є шкідливим для здоров'я, адже саме цей матеріал використовують для пакування напоїв.

Основа плити складається з натуральної деревини із поновлюваних лісів місцевих лісогосподарств. Сертифікат PEFC™ підтверджує, що Classen як великий концерн забезпечує відновлення і збереження лісів у світі.

Підлогові покриття Classen мають антибактеріальні властивості завдяки високій щільності поверхні. Це підтверджено незалежним інститутом Hohenstein.

Асортимент

Ламінати Classen представлені у двох класах та ступенях зносостійкості залежно від декору: 32/АС4 та 33/АС5. Відповідно до вимог експлуатації приміщення можна вибрати оптимальний за ціною та характеристиками варіант.

У «ВіЯр» ви знайдете 24 найпопулярніші декори: 12 вологостійких (з позначкою «WR», «AQUA») і 12 звичайних. Доступно 4 формати ламелей:

  • 1285х192 мм;

  • 1286х282 мм;

  • 1286х194 мм;

  • 605х282 мм.

Колекції та декори

Імітація натуральної деревини, каменю, керамічної плитки – кожен знайде ідеальний для свого інтер'єру ламінат від Classen.

Розглянемо доступні лінійки:

  • Expedition WR – це деревоподібні декори з яскраво вираженими тріщинами та сучками, що створюють ефект натуральної деревини. Синхронне тиснення органічно доповнює імітацію дерев’яної дошки.

3.jpg

  • Trend WR – автентичні деревоподібні декори з різними відтінками кольору на планці.

4.jpg

  • Pool WR – стримані деревоподібні декори з невеликим вкрапленням сучків та синхронним тисненням. Ідеальне рішення для класичного стилю.


  • Galaxy – серія декорів з імітацією цінних порід деревини. Дуб, гікорі, ялина чи сосна – що виберете ви?

5.jpg

  • Galaxy XL – декори представлені у широкому форматі планки 282 мм.

  • Galaxy Pool – спокійні декори з невеликим вкрапленням сучків та синхронним тисненням.

6.jpg

  • X Galaxy – стримані класичні декори.

7.jpg

  • Neutral – класичний декор з імітацією дуба.

8.jpg

  • Visiogrande – декори з імітацією натурального каменю та керамічної плитки. Автентичність матеріалу підкреслює особливий формат планки 605х282мм.

9.jpg

Гарантія

За умови експлуатації в житлових приміщеннях на продукцію Classen діє гарантія до 30 років, в комерційних приміщеннях – до 5 років, залежно від класу зносостійкості:

  • 32/AC4 – 15-20 років, залежно від декору, 3 роки в комерційних приміщеннях;

  • 33/AC5 – 25-30 років, залежно від декору, 5 років у комерційних приміщеннях.

Вітальня, кухня, спальня чи дитяча – Classen подарує впевненість у кожному кроці! Переходьте у каталог та вибирайте ламінат для свого інтер’єру.

Назад до списку статтей
`