Якими бувають меблеві опори?

Металеві опори роблять меблі стійкими і приймають на себе основне навантаження.

Новини Якими бувають меблеві опори?

Металеві опори роблять меблі стійкими і приймають на себе основне навантаження. Вони підходять для столів, зокрема відкидних, і барних стійок. Крім того, меблеві опори доповнюють дизайн сучасних інтер'єрів. Є різні варіанти їх встановлення:

  • 1 окрема опора;

  • комплекс із 4 однакових опор.

Монтаж опор простий: вони всі кріпляться до стільниці зі зворотного боку за допомогою саморізів і спеціальної кріпильної пластини. Вибираючи опори для меблів, потрібно звернути увагу на такі параметри:

  • висота (у «ВіЯр» є опори висотою від 410 до 1100 мм);

  • діаметр труби (50 або 60 мм) і розмір основи (для моделей Hairpin legs);

  • конструкція (деякі опори складаються з однієї труби, тоді як інші – з декількох прутів або труб меншого діаметру, прикріплених до основи).

  • матеріал (всі представлені в асортименті компанії моделі виготовлені зі сталі).

коллаж (3).jpg

Опори, які складаються з однієї труби, обладнані пластмасовими підп'ятниками, завдяки яким можна регулювати їх висоту в діапазоні 25 мм. Таким чином коригуються нерівності підлогового покриття.

Сталеві опори представлені в універсальних декорах, які підходять для інтер'єрів різних стилів, – в алюмінії, нікелі, хромі, золоті, а також у чорному декорі.

Крім того, в асортименті є підставки для квітів бренду Hairpin legs, виготовлені зі сталі. Кріплення в них не передбачені: вазон ставиться безпосередньо всередину металевого каркасу. Висота підставок – 360, 410 і 710 мм.

Назад до списку статтей
`