Естетика каменю у ванній кімнаті. Піддони для душу з керамограніту

Переваги матеріалу та варіанти дизайну.

Новини Естетика каменю у ванній кімнаті. Піддони для душу з керамограніту

Є 2 типи людей. Одні вибирають душ, а інші – ванну. Кожному своє, але якщо ви віддаєте перевагу душу, обов'язковим етапом ремонту буде вибір матеріалу для піддону. Акрил, кераміка, чавун, душовий піддон зі штучного каменю – матеріали відрізняються один від одного за ціною, характеристиками, зовнішнім виглядом.

Встановіть кам'яний піддон, і душова стане справжнім домашнім SPA. BELTERNO, власний бренд компанії ВіЯр, пропонує вироби з керамограніту. Природний малюнок і текстура каменю, 100% натуральних компонентів у складі – екологічність і естетика в кожній деталі. Сонячна Іспанія, вишукана Італія або екзотична Африка – чим би ви не надихалися при оформленні інтер'єру, у BELTERNO ви знайдете відповідний декор.


Що таке керамограніт?

Керамограніт винайшли в Італії трохи більше ніж 30 років тому. Це один із найміцніших оздоблювальних матеріалів. Його склад близький до природного мінералу. До нього входять біла глина, пісок і польовий шпат. Особлива обробка і технологія виробництва надають керамограніту потрібних характеристик.

При виготовленні цього матеріалу використовується прес із високим тиском. Суміш компонентів спочатку пресують, щоб зменшити пористість. Потім матеріал сушать, наносять на нього малюнок і запікають при 1200˚ С. Так отримують міцну низькопористу структуру, що важливо з точки зору гігієни та догляду.


Які переваги має піддон з керамограніту?

Розглянемо характеристики, які принципово важливі для ванної кімнати:

  • Стійкість до вологи. Завдяки відсутності пор коефіцієнт поглинання вологи наближається до 0%. Таким не можуть похвалитися ні керамічна плитка, ні натуральний камінь. Будь-які забруднення легко видаляються з поверхні.
  • Гігієнічність. Керамограніт має відмінні антибактеріальні властивості, стійкий до появи цвілі та грибка. При прибиранні можна використовувати будь-які засоби для чищення: вони не вплинуть на цілісність і зовнішній вигляд матеріалу.
  • Безпека. Ця характеристика пов'язана не тільки з натуральністю складників чи легкістю прибирання. Поверхня не ковзає, тож душова комфортна і безпечна в експлуатації. Крім того, потрапляння води на піддон для душу з керамограніту не створює зайвого шуму.
  • Зносостійкість. Подряпати плитку можна лише предметом аналогічної або більшої твердості (алмаз). Що вже казати про пляшки з гелями та шампунями, баночки зі скрабами й інші дрібнички!
  • Естетичність. Насамперед, плитка великоформатна, тому вироби з неї безшовні й акуратні. Крім того, декори виглядають дуже натурально. За допомогою технології фотопринт створюють достовірні імітації мармуру, бетону, металу та ін.

Чому варто вибрати BELTERNO?

Якщо вас зацікавили душові піддони зі штучного каменю, зупиніть свій вибір на виробах BELTERNO з керамограніту. Виробник пропонує модельний ряд піддонів, і серед них ви неодмінно знайдете рішення для вашої ванної кімнати. Виберіть модель, матеріал, і ми оформимо рахунок для оплати. Після цього ваше замовлення відправиться в роботу.

Щоб отримати консультацію та оформити замовлення, заповніть заявку на сайті belterno.com, напишіть на пошту info@belterno.com або у приватні повідомлення на Instagram-сторінці  @belterno.viyar. Якщо ви є постійним клієнтом ВіЯр, ви можете зв'язатися зі своїм персональним менеджером.

Наш завод з італійським обладнанням Breton знаходиться у Василькові. Верстати з гідроабразивною різкою гарантують акуратний і точний результат. Для виробів використовується керамограніт 2 іспанських брендів – INALCO та NEOLITH. Фахівці працюють і з іншими матеріалами (штучний камінь, кварцит, компакт-плита).

Замовляйте настінне та підлогове покриття, раковину та стільницю для ванної з аналогічного матеріалу, комбінуйте декори або робіть інтер'єр монохромним. Камінь і вода у ванній кімнаті створять атмосферу морського узбережжя!


Назад до списку статтей
`