Ділимося підсумками 2023 і важливими оновленнями!

Пригадаємо найважливіші моменти року та розповімо про нове лого.



Новини Ділимося підсумками 2023 і важливими оновленнями!

Завершується насичений 2023 рік, і ми хочемо поділитися з вами основними змінами, що відбулися у VIYAR. Адже ви – наші головні мотиватори, і нам важливо бути з вами на одній хвилі.

Тож у 2024 рік ми вирушаємо з такими оновленнями:

  • Розширення географії. Щоб бути ближчими до наших клієнтів, ми відкрили філії в Одесі, Івано-Франківську та Чернівцях, іще одну філію нового формату у Львові. Влітку у Варшаві відбулося відкриття салону Viyar Meble, а незабаром відкриється і філія VIYAR.

  • Ще зручніша оплата. Ми додали можливість оплати через Easy Pay та QR-код, “Оплату частинами” від monobank, ПриватБанк і Плати Пізніше, а також післяплату при доставці замовлень Новою Поштою.

  • Оновлені онлайн-ресурси. На сайті запрацював розумний пошук, повернулися вибрані товари, оновився “Особистий кабінет”.

  • Вдосконалені сервіси. Ми впровадили технічні й функціональні оновлення в конструкторі ViyarPro і презентували новий сервіс ViyarPRO Меблі. Також оновили дизайн та спростили функціонал Viyar Bazar, тож замовляти меблі стало ще легше.

  • Нові товари та послуги. Тепер в асортименті є столи, стільці, ліжка і матраци найвищої якості, від перевірених постачальників. Це саме те, чого не вистачало для ваших довершених проєктів! Також для вас доступні нові сервісні рішення: комплекти освітлення, монтаж врізних ручок, крайкування зрізу кута й ін.

  • Столярне виробництво. Тут можна замовити індивідуальні вироби (фасади, стільниці, стінові панелі тощо) з натурального дерева й інших матеріалів. 

  • Більше матеріалів у “Чистому розмірі”. Ми постійно розширювали асортимент ДСП, МДФ і стільниць, доступних для замовлення з послугою “Чистий розмір”.

  • Дбайливі програми. Компанія долучилася до програм єВідновлення та Українці – Разом.

  • Новий рівень співпраці. Ми розширили штат сервіс-менеджерів і експертів з різних напрямів. Доставка вийшла на новий рівень автоматизації та зручності.

  • Ваш турботливий помічник. Telegram-бот ТурБОТик став справжнім другом меблярів і дякує вам за це. 95% клієнтів користуються їм на постійній основі!

  • Єдиний безкоштовний номер. Ми замінили всі контактні номери на єдиний номер для звернень – 0800-100-100.

З 2002 року ми постійно трансформувалися й оновлювалися, розвивали виробничі потужності та створювали нові сервіси, активно розширювали мережу філій.

4.png

Щоб іти в ногу з цими змінами та нашими амбітними цілями, ми вирішили трансформувати логотип VIYAR. Оновлене лого відображає мету нашої компанії – розвивати меблевий ринок України і транслювати українську якість на весь світ. Ми прагнемо бути зрозумілими та впізнаваними для клієнтів скрізь. Незмінними залишаються жовто-сині кольори логотипа, адже це – наша історія, що супроводжує нас від перших днів створення компанії.

2.png

Тож з оновленим лого рухаємося до переможного 2024 року! Бажаємо вам неповторних історій та досягнень і дякуємо, що вибираєте VIYAR!

Назад до списку статтей
`