Що таке система Joker?

Система Joker – це універсальна система конекторів для труб, яку використовують для монтажу легких і мобільних конструкцій різної форми та складності.

Новини Що таке система Joker?

Система Joker – це універсальна система конекторів для труб, яку використовують для монтажу легких і мобільних конструкцій різної форми та складності. Вона дозволяє просто, швидко і з мінімальними витратами збирати:

  • вітрини та торгове обладнання;

  • перегородки для зонування приміщень;

  • гардеробні системи;

  • рекламні стенди;

  • стелажі;

  • поручні.

коллаж (4).jpg

Складовими джокерної системи є:

  • Труби

Зазвичай при монтажі різноманітних конструкцій використовують стандартні хромовані труби діаметром 25 мм і довжиною 3 м. Їх товщина залежить від типу виробу і передбачуваного навантаження. Порізку труб здійснюють за допомогою роликового труборіза. Також можна скористатися звичайною ножівкою по металу, однак процес займе більше часу, а зріз не буде таким рівним. Вимірюючи довжину труб для порізки, необхідно враховувати глибину кріплень, які застосовуються при монтажі. У «ВіЯр» також можна придбати подовжувачі, похилі вішалки для труб, хромовані кути і півкола для складання об'ємних конструкцій.

  • З'єднання

Різні типи з'єднувачів надійно фіксують труби гвинтами в потрібному положенні:

- з'єднувачі для труб під прямим або будь-яким потрібним кутом;

- з'єднувачі для 2 паралельних труб різного або однакового діаметру;

- завісові з'єднання, що фіксують труби під необхідним кутом;

- Т- і +-подібні з'єднання (використовуються переважно у вертикальних конструкціях);

- подвійні і потрійні з'єднання для труб, що перетинаються (їх використання дозволяє не різати труби, а готові конструкції витримують значні навантаження);

- одно- і двосторонні з'єднання до скла чи плити (щоб надійно закріпити скло, також використовують спеціальні прокладки).

  • Тримачі

В асортименті «ВіЯр» є проміжні і торцеві тримачі для штанг. Широко використовуються і дистанційні тримачі, призначені для розташування труб на відстані від поверхні.

  • Кріплення

За допомогою різних видів кріплень для плит і скла, а також одно- і двосторонніх консолей для полиць конструкцію з труб доповнюють необхідними елементами. Зокрема, так створюють гардеробні системи та торгове обладнання.

джокер_укр_!.jpg

  • Фланці

Ці складові системи Joker потрібні для кріплення труб до стін, підлоги та інших площин або приєднання труб одна до одної. Труба міцно фіксується у фланці за допомогою гвинта.

  • Заглушки

Їх виготовляють із металу або пластику. За допомогою плоских або напівкруглих заглушок приховують непотрібні отвори. Якщо деталь нещільно заходить у трубу, навколо неї можна зробити кілька витків ізоляційною стрічкою.

  • Ніжки та ролики

Для того, щоб конструкції з труб були стійкими і простими в переміщенні, можна скористатися ніжками або роликами. Вони кріпляться за допомогою металевих втулок з різьбою. Втулки прикручуються до опорних елементів, при цьому їх плоска частина повинна розташовуватися ближче до ніжки або ролика, а вузька – заходити у трубу.

Наприклад, для монтажу підлогової вішалки для одягу з системи труб Joker знадобляться:

  1. 6 м труб;

  2. 6 кінцевих з'єднань;

  3. 2 комплекти кутових з'єднань;

  4. 4 зовнішні пластикові заглушки;

  5. 6 плоских заглушок.

Процес монтажу продемонстрований на відео нижче. Якщо довжина штанги з одягом значна, по центру можна встановити додаткову опорну стійку. Вона кріпиться до поперечини за допомогою кінцевого з'єднання, а на протилежний її кінець надівається фланець.


Назад до списку статтей
`