Що таке розсувна система Hettich TopLine XL?

Розсувна система Hettich TopLine XL – преміум-система, розроблена спеціально для масивних фасадів, що дозволяє використовувати її навіть для великих шаф-купе.

Новини Що таке розсувна система Hettich TopLine XL?

Розсувна система Hettich TopLine XL – преміум-система, розроблена спеціально для масивних фасадів, що дозволяє використовувати її навіть для великих шаф-купе. Ролики виготовлені зі спеціального матеріалу, що дозволяє відкривати і закривати навіть найважчі фасади легким рухом. Система комплектується дотягувачами на відкривання і закривання кожного фасаду, а також демпфером на зіткнення фасадів. Максимально можлива маса кожного фасаду – 80 кг, висота – до 2600 мм, ширина – від 700 до 2000 мм. У складській програмі компанії «ВіЯр» максимальна довжина направляючих для розсувної системи TopLine XL – 4000 мм. Під замовлення можемо запропонувати направляючі до 6 м. Можлива установка одного, двох, трьох, чотирьох фасадів. Крім того, є можливість синхронізації двох передніх фасадів в чотирьохдверній системі – потягнувши за один фасад, другий відкриється автоматично.

Система легко монтується і встановлюється: потрібно тільки насадити фасади на верхній ходовий профіль і легким натиском у сторону шафи закріпити нижні ролики на нижньому направляючому профілі.

У комплект розсувної системи Hettich TopLine XL входять верхній ходовий і нижній направляючий профілі, а також набір спеціальної фурнітури.

Назад до списку статтей
`