Що таке MullerBox?

MullerBox ー це сучасна система висування, яка стає готовим рішенням для висувних шухляд.

Новини Що таке MullerBox?

MullerBox ー це сучасна система висування, яка стає готовим рішенням для висувних шухляд. Розбірні шухляди від ТМ Muller складаються зі сталевих боковин, релінгів (металевих трубок) або надставок і направляючих. Інші елементи (фасад, а також дно і задня стінка товщиною 16 мм) підбираються вже самим клієнтом.

MullerBox витримує навантаження до 40 кг, але при цьому його рух плавний і безшумний завдяки системі демпфування (конструкції, яка пом'якшує удари). Такі шухляди можна використовувати де завгодно: на кухні, у ванній, спальні або передпокої. Якщо ви плануєте встановлювати широку шухляду (понад 800 мм), придбайте поперечний стабілізатор: він встановлюється на задній стінці і забезпечує стабільний рух шухляди.

схема1.jpg

Щоб зібрати, наприклад, MullerBox висотою 84 мм без надставок і релінгів, вам знадобляться:

1 ー Направляючі прихованого монтажу

2 ー Сталеві боковини

3 ー Кріплення задньої стінки

4 ー Кріплення фасаду

5 ー Заглушки з логотипом

Всі необхідні комплектуючі для встановлення MullerBox ви можете придбати у готових комплектах: стандартному наборі для шухляди висотою 84 мм і наборі для шухляди з надставками, висота якої становить 199 мм. Також ви можете зібрати шухляду з релінгами: з одним релінгом (тоді висота шухляди становитиме 160 мм) або з двома релінгами (висота ー 224 мм). Шухляди MullerBox представлені у білому та сірому кольорах.

Для організації внутрішнього простору ви можете придбати аксесуари:

схема2_укр.jpg

схема3_укр.jpg

схема4_укр.jpg

Шухляди MullerBox дуже місткі, а завдяки повному висуванню ви отримуєте повний доступ до всього вмісту.

Монтаж шухляд досить простий: всі елементи можна прикріпити один до одного за допомогою саморізів. До того ж для легкого кріплення фасаду (1) і релінгів (2) в асортименті представлені шаблони для розмітки кріплень.

схема5.jpg

схема6.jpg

Назад до списку статтей
`