Що таке Atira?

Atira ー це система для створення висувних шухляд від німецького бренду Hettich.

Новини Що таке Atira?

Atira ー це система для створення висувних шухляд від німецького бренду Hettich. По суті, Atira ー це своєрідний конструктор. У ньому є бокові стінки шухляди, направляючі, релінги (труби), надставки і вся необхідна фурнітура для кріплення цих елементів. Вибираючи систему Atira, ви отримуєте практично готову шухляду, до якої залишається підібрати тільки дно, фасад і задню стінку.

У чому переваги?

  • Економія часу. Ви не будете витрачати час на підбір всіх необхідних елементів для виготовлення шухляди. В асортименті ー готові комплекти для створення висувних шухляд.

  • Довговічність. Всі комплектуючі виробляються з якісного металу. Доглядати за такою шухлядою легше. До того ж метал набагато довговічніше, ніж ДСП або інший матеріал, які з часом можуть розсохтися і зноситися.

  • Направляючі Quadro забезпечують довговічну, ідеальну роботу шухляди завдяки унікальному кульково-підшипниковому механізму з інтегрованою системою сепарації. Направляючі стабільні в роботі і не вимагають додаткового обслуговування протягом довгих років.

  • Навантаження. Завдяки удосконаленій конструкції такі шухляди витримують навантаження від 25 кг до 30 кг (в залежності від типу направляючих).

  • Плавний рух. На направляючі встановлені демпфери Silent System, які пом'якшують удари шухляди об стінку, дотягувачі, які плавно «дотягують» шухляду до закритого положення, а в деяких моделях ー механізми Push To Open (дослівно ー натиснути, щоб відкрити). Вони призначені для фасадів без ручок. Ви натискаєте на фасад, і шухляда відкривається.

  • Концепція єдиної платформи. На базі однієї металевої боковини ви можете створювати безліч варіацій шухляд:

Давайте розглянемо, що необхідно, щоб зібрати, наприклад, шухляду Atira висотою 144 мм (з релінгом) і довжиною 350 мм повного висування.

схема (1).jpg

1 - Боковина Atira L=350 мм H=70 мм срібляста, ліва (9194394) Hettich

   - Боковина Atira L=350 мм H=70 мм срібляста, права (9194395) Hettich

2 - Кріпильний елемент для лицьової панелі Atira (106519104) Hettich 

3 - Заглушка Atira з логотипом "Hettich" срібло (9194646) Hettich

4 - Quadro V6.Silent System L=350 повного висування Atira, ліва (9047443) Hettich

   - Quadro V6.Silent System L=350 повного висування Atira, права (9047444) Hettich

5 - Переднє кріплення релінгу, прикручування, Atira (9002503) Hettich

6 - Поздовжній релінг L=350 мм, Atira, сріблястий, лівий (9194526) Hettich

   - Поздовжній релінг L=350 мм, Atira, сріблястий, правий (9194527) Hettich

7 - З'єднувач задньої стінки H=144 мм Atira, срібло, лівий (9007355) Hettich

   - З'єднувач задньої стінки H=144 мм Atira, срібло, правий (9007356) Hettich

Усі ці комплектуючі можна придбати в готовому комплекті.

Окремо вам варто виготовити деталі з плитного матеріалу:

А ー передню панель (фасад)

В ー дно шухляди

С ー задню стінку

Монтаж таких шухляд простий: дно шухляди вставляється в механізм вручну, стінка кріпиться до з'єднувачів за допомогою саморізів. Фіксатор лицьової панелі кріпиться до неї також за допомогою саморізів, а потім допомагає з легкістю замкнути панель і боковини. На монтаж йде мінімум часу. Дивіться відео, щоб докладніше дізнатися про особливості монтажу:

Для того щоб розміщувати предмети всередині шухляди якомога раціональніше, в асортименті представлені аксесуари та комплектуючі:

  • Організації OrgaStore. Ця організація трансформує внутрішній простір шухляди будь-якого розміру, перетворюючи її в зручне місце зберігання.

  • Організації OrgaTray. Це практичні лотки для столових приладів. Зі стандартних елементів ви можете складати різні комбінації в залежності від ваших індивідуальних побажань.

  • Організації Orga Flag Basitet. З їх допомогою можна по-різному ділити внутрішній простір на секції і зручно зберігати різні предмети.

атира_организации.jpg

Назад до списку статтей
`