Новинка в асортименті підлогових покриттів – ламінат Egger!

Новинка в асортименті підлогових покриттів – ламінат Egger!
Новинка в асортименті підлогових покриттів – ламінат Egger!
Вибирайте надійну та якісну продукцію.

Проектуйте дизайн інтер'єру ще на етапі ремонту: «ВіЯр» розширює асортимент продукції Egger і представляє новинку – покриття для підлоги! Тепер ви зможете реалізувати свої ідеї навіть там, де необхідна підвищена стійкість до вологи: ламінат Egger Aqua+ відмінно впорається зі своїм завданням!

Ламінат Egger відрізняється хорошими експлуатаційними характеристиками, довговічністю й привабливим зовнішнім виглядом. Він складається з натуральних компонентів, тому підходить для житлових і громадських приміщень.

Переваги ламінату Egger:

  • Сертифікація лісоуправління за стандартами систем FSC® і PEFC. Це означає, що виробник дотримується принципу дбайливого та розумного використання лісу.

  • Естетичність. У професійній колекції PRO зібрані декори на будь-який смак: деревні, з імітацією бетону, керамічної плитки, каменю й мармуру. А щоби підкреслити зовнішній вигляд ламінату, дизайнери компанії підібрали оптимальний формат та тип фаски для кожного декору.

  • Легкість укладання та демонтажу. Запатентована замкова система «CLIC it!» дозволяє укласти ламінат зручним для вас способом, а також із легкістю його демонтувати.

  • Технологія антистатичної підлоги знижує рівень наелектризованості покриття й предметів, які стикаються з ним.

Зробіть крок до затишку та комфорту з підлоговим покриттям Egger!

Популярні новини
`