100 років інновацій! Побутова техніка Electrolux – досконале поєднання форми та функціональності

100 років інновацій! Побутова техніка Electrolux – досконале поєднання форми та функціональності
100 років інновацій! Побутова техніка Electrolux – досконале поєднання форми та функціональності
Додали до асортименту новинки – оцініть шведські технології та продуманий дизайн!

Презентуємо нову побутову техніку, яка реалізується у понад 60 країнах світу. Electrolux – це шведський виробник, який створює інноваційну техніку для дому та професійне обладнання. Вибирайте ефективні рішення, які спрощують побутові справи та додають більше комфорту у ваше життя.

Чим цікавий бренд? 100 років історії, 40 ТМ під одним брендом, друге місце у світі за обсягами виробництва, 60 млн товарів за рік та продукція, яка є еталоном у створенні техніки.

Асортимент продукції Electrolux у «ВіЯр»:

  • Духові шафи. Різні режими приготування (за допомогою пару, циркуляції повітря і датчиків температур), зручне налаштування, меню з порадами для приготування, можливість управління через телефон.

  • Варильні поверхні з регулюванням температури кипіння та зони нагрівання, розумні датчики, термосенсори, просте очищення.

  • Посудомийні машиниОсобливості: рухомі кошики, автоматичний вибір налаштувань, велика місткість, технологія AirDry (автоматичне відкривання дверцят для сушіння).

  • Пральні машини. Компактні розміри, спеціальні програми для прання, вертикальне і горизонтальне завантаження, заощадливе споживання води та електроенергії, особлива функція обробки паром.

  • Холодильники з технологією No Frost, контролем рівня вологості та температур, продуманою комплектацією, рухомими контейнерами.

  • ВитяжкиПереваги: швидке та ефективне очищення, безшумна робота, електронна панель управління, регульоване підсвічування.

Вибирайте ретельний підхід до деталей, функціональність і продуманий дизайн. Створюйте комфорт вдома з побутовою технікою Electrolux!

Популярні новини
`