Запитання клієнта: «Як отримати знижкову карту?»

Яку знижку можна отримати з карткою лояльності? До кого звертатися? Відповідаємо на ці та інші запитання!

Новини Запитання клієнта: «Як отримати знижкову карту?»

У цій статті ми відповідаємо на ваше запитання «як отримати дисконтну карту?».

Що таке знижкова карта «ВіЯр»?

Знижкова карта, або карта лояльності, – це спеціальна пропозиція для клієнтів «ВіЯр», які співпрацюють із нами на постійній основі. Ми видаємо таким клієнтам пластикову картку. З нею вони отримують постійну фіксовану знижку, яка залежить від того, наскільки багато продукції вони у нас замовляють щомісяця.

Хто може отримати карту?

Знижкову карту може отримати кожен клієнт, який планує на постійній основі співпрацювати з компанією. Чому немає сенсу оформляти карту при одноразовій покупці? Справа в тому, що при оформленні такого замовлення клієнту все одно буде нараховуватися одноразова знижка. Якщо не часто у нас замовляєте, вигідніше скористатися такою знижкою.

До кого звертатися, щоб її оформили?

До офіс-менеджера в шоу-румі. Якщо не знаєте, де його знайти, можете запитати у консультантів, менеджерів або будь-яких співробітників. Вони підкажуть.

Які умови отримання?

Офіс-менеджер видасть вам анкету. Після її заповнення потрібно піти на касу і отримати там пластикову картку. Все, карта у вас вже є. А щоб отримати відповіді на всі запитання щодо умов, звертайтеся до менеджера активних продажів, за яким ви закріплені. Дані щодо менеджера активних продажів можна отримати в контакт-центрі (+38 044 500 57 07), у консультанта або менеджера в залі.

За якими критеріями нараховується знижка?

Коли ви тільки отримуєте карту, для неї автоматично встановлюється знижка, яка дорівнює 4 прайсу. Потім виставляється нова знижка за вашим індивідуальним прайсом. Прайс залежить від щомісячного обороту. Тобто якщо ви потім збільшуєте суму обороту, можете запитувати перерахунок прайса у менеджера активних продажів.

Як далі використовувати карту?

При оплаті замовлення на касі або в бухгалтерії потрібно надавати карту для підтвердження знижки. Якщо ви оплачуєте замовлення карткою в терміналі самообслуговування, потрібно вносити її номер в спеціальне поле.

Цією карткою можуть користуватися кілька людей?

Якщо ви працюєте не самі й хочете, щоб картою користувалися кілька людей, звертайтеся до офіс-менеджера. Він впише в карту дані людей, з якими ви співпрацюєте. Зверніть увагу, що будь-які зміни даних може ініціювати тільки власник карти.

Назад до списку статтей
`