25 прикладів дивовижного сучасного освітлення кухні

Коли ви витрачаєте великі гроші на нову кухню, ви не хочете, щоби готовий проект зазнав невдачі. Зазвичай це найдорожча кімната, яку ви робите у своєму домі, тому ви хочете цього «вау» та емоцій. Ви хочете, щоб усі ваші друзі мріяли про вашу кухню, чи не так?

Новини 25 прикладів дивовижного сучасного освітлення кухні

Можливо. Ну, принаймні, ви хочете, щоби ваші друзі побачили, яку дивовижну кухню та їдальню ви створили, аби насолоджуватися разом. А що нам потрібно для того, щоби чітко бачити? Світло! Ми зібрали тут безліч чудових кухонних світильників для вашого натхнення!


Ця футуристична геометрична кухонна композиція вражає сама собою. Додавання теплого білого підсвічування робить її дивовижною. Усі нижні та верхні фасади мають підсвічування по довжині, включно з центральним островом.


Сучасні кухні можуть бути досить мінімалістичними, тому атмосферне освітлення є важливим доповненням для створення додаткового інтересу та тепла. На цій темній кухні проста маленька каструля та посуд набувають затишного вигляду за допомогою внутрішнього освітлення. Отримане світло виглядає як сучасний камін.


Ця чорна кухня без ручок переходить на задній план обідньої зони. LED-стрічка над центром робочої зони є головним елементом, що привертає увагу.


Чорно-білі кухні мають яскравий контрастний вигляд, але додайте кілька вбудованих LED-стрічок із холодним білим світлом, і ви зможете зробити кухню абсолютно нового рівня. Вона виглядатиме як інтер’єр космічної станції в науково-фантастичному фільмі.


Чорні кухонні барні стільці першими привертають увагу на передньому плані цієї кухні, а вбудоване освітлення над стільницею – на задньому. Сірі кухні, як ця, іноді можуть здаватися холодними, тому зона з теплим білим освітленням зробить проект дійсно затишним.


Унікальні кухонні підвісні світильники завжди будуть доречними. Вони знайшли своє ідеальне місце на кінцях довгого центрального острова, який використовується для неформальних обідів.


Погляньте на це магічне мармурове підсвічування! Навіщо підсвічувати знизу або зверху, коли ви можете мати наскрізне освітлення!


Ви навіть можете використовувати світло для фарбування кухонних шаф і стільниць. Перегляньте публікацію про унікальні кухонні стільниці, щоби побачити більше цікавих продуктів, як цей.


Смуга насиченого синього світла робить яскравий акцент на цій світлій кухні.


Не всі рівні освітлення мають бути сліпучими. Ця м’яко освітлена кухня виглядає теплим і затишним місцем для приготування їжі або обіду із сім’єю.


Особливість освітлення на цій кухні – лінія, яка виділяється на тлі занижених однотонних шаф.


Мармурові кухні приваблюють унікальними прожилками на матеріалі. Прості світлові ефекти дають змогу мармуру говорити самому за себе.


Біле освітлення обрамлює краї натуральних полиць у цій свіжій зеленій та білій кухонній кольоровій гамі.


Радісний сонячний жовтий на цій кухні підсилюється завдяки введенню теплого світлодіодного обрамлення та трьох великих підвісних світильників із жовтою серединою над центральним островом.


Відкриті підвісні світильники з каркасного дроту чудово поєднуються з відкритими кухонними стелажами в стилі «peg-board».


Білі кухні здаються холодними. Подумайте про додавання освітлення, яке принесе в кімнату трохи візуального тепла.


Кожен закуток кухні надає можливість для цікавого освітлення. Воно не повинно обмежуватися лише практичним освітленням або освітленням робочих зон і декору.


Сірі та білі кухні — хороша основа для багатьох стилів. Ця кухня знаходиться в сучасному будинку, але колірний дизайн обідніх стільців та стиль підвісних світильників мають вінтажний вигляд.


Текстуровані двері кухонних шаф повинні мати належне освітлення, щоби виявити глибину дизайнерського рішення. Цей дизайн кухні також має особливе освітлення стіни.


Освітлення під полицями стало популярним рішенням для кухні. У такий спосіб ви можете привернути увагу до своїх улюблених кулінарних предметів та отримати вигоду від додаткового освітлення, яке розливатиметься з-під вашої стільниці.


У цій кухні використовують освітлення на полицях для колекції горщиків та унікальних чашок для кави. Світло гарно відбивається на сусідній глянцевій поверхні.


На цій кухні є підсвічена шафа для набору унікальних бокалів для вина, а також підсвічувальна смужка під настінними шафами. Стеля кімнат також має відповідний дизайн вбудованого освітлення по всьому периметру.


Освітлення в індустріальному стилі, як цей ряд із п’яти окремих підвісних лампочок, є простим, але ефектним. Більший підвісний світильник завершує проект і виділяє неформальну обідню зону. LED-світильники під кухонним гарнітуром додають шафам легкості та невагомості.


Ця барвиста світлова установка над центральним кухонним островом висвітлює обідню зону, мийку та колекцію кімнатних рослин.


Веселий жовтий фон цього кухонного декору обрамлений теплим світлом. Тонка LED-стрічка також проходить по всій довжині кухонної стійки. Обідня зона вкінці позначена двома великими індустріальними підвісними світильниками над столом.

Джерело: 25 examples of awesome modern kitchen lighting

Назад до списку статтей
`