Нові дизайни кухонь і оновлений інтерфейс ViyarPRO Меблі!

Нові дизайни кухонь і оновлений інтерфейс ViyarPRO Меблі!
Нові дизайни кухонь і оновлений інтерфейс ViyarPRO Меблі!
Знайомтеся з оновленнями сервісу.

Ми продовжуємо вдосконалювати сервіс ViyarPRO Меблі та додавати нові дизайни кухонь, щоб вам було доступно ще більше рішень! Знайомтеся з оновленнями та працюйте з сервісом зручно:

Розширення каталогу кухонь

Ми додали нові дизайни кухонь із профілем Gola від Ferro Fiori. Це лінійна кухня HORYZONT та кутова кухня MRIYA. В каталозі представлені 111 модулів: 22 нижні, 33 верхні та 56 шаф. Базова висота нижніх модулів – 910 мм. Створіть свою комфортну кухню!

Можливість зміни типів напрямних та з'єднувальної фурнітури

Це – зручне оновлення для меблевих майстрів. Тепер ви можете змінити тип напрямних для шухляд – телескопічні або прихованого монтажу. Для цього виберіть модуль на сцені, відкрийте "Налаштувати конфігурації", перейдіть до налаштувань "Висувні шухляди" і виберіть потрібний варіант у блоці "Тип напрямних шухляди".

Також ви можете легко змінити тип з'єднувальної фурнітури, вибравши один із доступних варіантів:

  • Конфірмат + шкант;

  • Minifix + шкант;

  • Стяжка Permo + шкант.

Виберіть модуль на сцені, відкрийте "Налаштувати конфігурації", перейдіть до налаштувань "Корпусу" та виберіть потрібний варіант у блоці "Сполучна фурнітура корпусу".

Оновлений інтерфейс

Ми зробили конструктор більш зручним у користуванні та візуально привабливим, а також розширили функціонал. Ось основні зміни:

  • Панель налаштування для Сцени. У цьому дизайні панель інструментів переміщена вниз екрану, що майже вдвічі зменшило її відстань від правого сайдбару, де відбувається основна робота з проєктом, та збільшило простір для сцени. Всі інструменти для редагування і перегляду сцени були згруповані та розмістилися у верхній панелі. З'явилися нові інструменти, як-от режим ізоляції й панель зміни габаритів.

  • Панель налаштування для Об'єктів. Нова панель параметрів є універсальною. Параметри, що в ній відображаються, залежать від вибраного об’єкту/групи об’єктів. Як і раніше, панель має поділ за розділами. Тепер вони розміщені зверху,  що збільшує робочий простір сцени.

  • Ієрархічна структура проєкту. Візуалізація структури у вигляді ієрархії дає змогу гнучко підходити до редагування групи об’єктів.

А ще ми додали нові інструменти: ізоляцію модулів, трансформацію об'єкта та видимість елементів.

Скоріше тестуйте оновлення, а якщо у вас виникнуть пропозиції щодо покращення сервісу, напишіть на raskroi@viyar.com.ua.

ViyarPRO Меблі – кухні на замовлення творіть із задоволенням!

Популярні новини
`