Wow-новинка! Обідні столи та стільці – саме те, чого не вистачало на вашій кухні!

Додали до асортименту продукцію від українських виробників.

Новини Wow-новинка! Обідні столи та стільці – саме те, чого не вистачало на вашій кухні!

В асортименті ВіЯр з’явилося саме те, чого так не вистачало на вашій кухні – обідні столи та стільці! Тепер ви можете облаштувати кімнату від А до Я, адже усі комплектуючі та меблі для кухні зібрані в одному місці.
Ми відібрали для вас рішення, які впишуться в будь-який стиль інтер'єру та стануть його окрасою. Ну і хто найкраще зрозуміє вподобання українця, як не його співвітчизник? Саме тому усі наші новинки від українських виробників:


Drommel – компанія, що виготовляє сучасні обідні столи на металевих опорах. Ви можете підібрати колір стільниці під свою кухню – білий, чорний, темно-коричневий та натуральний під дерево. З кольором металевих опор теж можна поекспериментувати – на вибір пропонуються білий та чорний колір.
4Corners – виробник дизайнерських стільців та столів. Весь асортимент бренду продуманий до дрібниць: різні форми стільців (обідні, барні, напівбарні) та кольори металевих ніжок (чорний, сірий, білий). І найцікавіше – ви можете вибрати колір оббивки стільців під дизайн свого інтер’єру! Ну хіба не wow?


Вищезазначені компанії – наші партнери з власним виробництвом. Щоб отримати своє замовлення, достатньо виконати 4 кроки:

1
Вибрати потрібний товар: стіл та стільці;
2
Оформити замовлення на сайті ВіЯр або через контакт-центр;
3
Після цього ми передаємо замовлення на виробництво наших партнерів;
4
По готовності виробник надсилає замовлення до вас прямо з майстерні.


Заощаджуйте свій час та сили – купуйте комплектуючі для кухні, столи та стільці у ВіЯр!

Назад до списку статтей
`