Зустрічайте новинку у ВіЯр – плінтуси Arbiton

Зустрічайте новинку у ВіЯр – плінтуси Arbiton
Зустрічайте новинку у ВіЯр – плінтуси Arbiton
8 колекцій із різним дизайном.

Розширюємо асортимент плінтусів моделями від польського виробника Arbiton!

В асортименті ВіЯр з’явилися колекції DIAMOND, PAINT-IT, DORA, VEGA, INTEGRA, AVIA, VIGO та STIQ.

  • DIAMOND і PAINT-IT виготовляються на основі МДФ з екологічних матеріалів. Збільшена щільність МДФ робить плінтуси довговічними, водостійкими та стійкими до ударів. Ви можете покрити плінтус акриловою, латексною або силіконовою фарбою на водній основі, вибравши будь-який потрібний колір.

  • Лінійки DORAINTEGRA та VEGA виготовляються з екоматеріалу VIDELIT*. Ці плінтуси стійкі до механічних пошкоджень і не деформуються при потраплянні вологи. Простий та надійний спосіб монтажу/демонтажу підійде для будь-якого типу стін.

  • Плінтуси AVIA та STIQ при дії тепла можна згинати до 30°, тому вони підходять для напівкруглих стін, архітектурних елементів або компенсації нерівностей.

  • VIGO – ударостійкі плінтуси, які поєднують в собі властивості ПВХ та VIDELIT*. Вони екологічні, водостійкі та мають гарну матову поверхню.

Вибирайте якісні та практичні матеріали у ВіЯр і створюйте довершені інтер’єри.

*VIDELIT – це водостійкий матеріал (дюрополімер), який не просідає, має підвищену щільність, а також стійкість до механічних пошкоджень. Його можна розміщувати у вологих приміщеннях (ванних кімнатах, басейнах або кухнях).

Популярні новини
`