Відповідаємо на запитання клієнтів!

Відповідаємо на запитання клієнтів!
Відповідаємо на запитання клієнтів!
Дякуємо вам за активність і зворотний зв'язок
Друзі, ми обіцяли завжди бути з вами на зв'язку і тримати в курсі всіх оновлень. Ми уважно читаємо всі ваші коментарі та вдячні вам за активність. Втім, в умовах війни не завжди маємо можливість відповісти на них окремо. Тож для зручності ми зібрали найбільш поширені й актуальні запитання та дали на них відповіді! 

1. Де дізнатися актуальний графік роботи ВіЯр?
Графік роботи вашої філії ви можете дізнатися на сайті ВіЯр (розділ "Контакти"). Про всі зміни в роботі компанії ми повідомляємо у соцмережах і месенджерах. 

2. Коли я зможу отримати своє замовлення, прийняте в роботу до війни?
Наша компанія обов'язково виконає всі зобов'язання після закінчення бойових дій! В умовах війни наш пріоритет – це безпека кожного співробітника та клієнта. 
Крім того, ВіЯр відновлює роботу в регіонах із більш-менш стабільною ситуацією. Робимо все, щоб ви якнайшвидше отримали свої товари і виробничі замовлення.

3. Як компанія ВіЯр допомагає Україні в умовах війни?
З першого дня ми робимо все, що в наших силах, для допомоги ЗСУ та волонтерам. Ми надаємо транспортні засоби, генератори, пальне, одяг, ліки, продукти і ще багато-багато всього, що потрібне для нашої перемоги!
Та наш вибір – допомагати не словом, а ділом. Звітувати, коментувати і ділитися фото будемо потім, а поки всі зусилля спрямовуємо на конкретні справи. Війна – це не привід для піару. Це час для того, щоб бути сильними, активними та єдиними з Україною! 

4. Чому ви повідомили про закриття філії у Мінську тільки нещодавно?
Філософія нашої компанії завжди була такою: робити конкретні справи, а не гучні заяви. Стратегічне рішення про припинення діяльності філії у Мінську було прийняте одразу після початку війни росії проти України. Це те, що дійсно важливо для нас усіх. 

Дякуємо вам за кожне запитання і коментар, ми беремо до уваги всі ваші думки, переживання та ідеї! Нам хотілося б бути з вами на зв'язку постійно, але в цей непростий час багато з нас задіяні на інших фронтах, окрім інформаційного.
Сподіваємося на ваше розуміння. Разом переможемо!
Популярні новини
`