Створіть затишок для тих, хто цього потребує, з ВіЯр та Repair Together!

Відповідаємо на ваші запитання про благодійну ініціативу.

Новини Створіть затишок для тих, хто цього потребує, з ВіЯр та Repair Together!

В період зимових свят особливо хочеться поділитися з іншими любов'ю та затишком і створити для когось маленьке диво. Згадаймо про тих, хто потребує нашої допомоги та підтримки, в рамках благодійної ініціативи Repair Together.

У співпраці з цією громадською організацією ми створюємо затишок для людей, чиї домівки постраждали під час окупації. І долучитися до цього може кожен! Розповідаємо, як це зробити, і ділимося деталями колаборації.

01

Чому ВіЯр співпрацює та робить добрі справи саме з ГО Repair Together?

Організація надає адресну допомогу конкретним родинам, які постраждали від окупації, і прагне забезпечити їхні найбільш нагальні побутові потреби. Волонтери Repair together не збирають донати, а мають низку патронів. Це відомі компанії, особистості тощо, які допомагають відбудувати зруйновані будинки.

Кожен, хто долучається до ініціативи, знає, на що конкретно спрямована ця допомога. А компанія ВіЯр, співпрацюючи з такою сильною та незламною спільнотою меблярів і дизайнерів, може зробити відбудовані домівки затишнішими, умеблювавши їх.








02

На кого спрямована допомога?

Зараз волонтери працюють над відбудовою 7 будинків у с. Лукашівка на Чернігівщині. Деякі з них уже мають стіни та дах, тому готові для внутрішніх робіт і умеблювання. Зокрема, в одному з таких будинків мешкала родина Наталії й Олександра.

Наталія – науковий співробітник в університеті, Олександр працював на залізниці. В сім'ї 3 дітей. Найменший із них, Артур, ще неповнолітній і буде мешкати разом із батьками.

Під час окупації та обстрілу родина ховалася в льоху. Будинок для них довелося відновлювати з нуля. Зараз там вже є вікна і покрівля, волонтери зашивають укріплення покрівлі і будуть утеплювати підлогу.






03

Як я можу долучитися?

Щоб зробити свій внесок, ви можете:

1
Придбати товари Repair Together (100% від прибутку йдуть на збір)
2
Купити столи, стільці, побутову техніку і дзеркала (1% від суми продажу направляємо на нашу спільну справу)
3
Замовити будь-які меблі на Viyar Bazar (1% від прикріплених рахунків спрямовуємо на нові меблі для постраждалих від окупації)


Купуючи собі затишок, діліться ним з іншими!




Назад до списку статтей
`