Оновлений Lumine: нова історія меблевого освітлення!

Оновлений Lumine: нова історія меблевого освітлення!
Оновлений Lumine: нова історія меблевого освітлення!
Яскрава місія – яскравий образ.

Шафа, де швидко і легко знаходиш потрібні речі. Кухня, де зручно готувати та хочеться насолоджуватися стравами. Що їх поєднує? Продумане і сучасне освітлення від Lumine! LED-стрічки, світильники, блоки живлення, сенсорні вимикачі та інші товари – у нас є все для втілення ваших інтер’єрних ідей, адже зі світлом краще!

Коли ми робимо ремонт чи замовляємо нові меблі, ми насправді прагнемо змінити своє життя на краще. Lumine йде назустріч цьому прагненню і пропонує продукцію, яка робить простір навколо більш комфортним та естетичним. Жодних компромісів між тим, що добре працює і красиво виглядає!

Ми стрімко розвиваємось, вивчаємо потреби клієнтів і знаходимо нові рішення. Наш імідж має відповідати динаміці цих змін. Тепер у нас:

  • Новий слоганLumine – зі світлом краще! Бо життя без світла неможливе. Сучасне життя потребує сучасного підходу. Продумані сценарії освітлення стають must-have у інтер’єрі. Так, меблі можуть існувати без підсвітки. Втім, вона стане «сонячним» штрихом, що довершить дизайн і розкриє нові грані функціональності.

  • Нове лого. Лаконічно, сучасно та переконливо. Логотип відображає нашу місію та кредо. Світ змінюється, і також змінюємося ми. Світлодіоди чи точкові світильники – вирішувати вам. Так чи інакше, з нами буде світло та яскраво!

Без имени-3.jpg

Вибирайте освітлення Lumine, бо зі світлом краще!

лумине.jpg


Популярні новини
`