Оновлені версії розсувних систем TopLine L v2.0 і TopLine XL v2.0 від Hettich

Оновлені версії розсувних систем TopLine L v2.0 і TopLine XL v2.0 від Hettich
Оновлені версії розсувних систем TopLine L v2.0 і TopLine XL v2.0 від Hettich
Насолоджуйтесь тихим і плавним рухом дверей!

Зустрічайте оновлені версії розсувних систем TopLine L v2.0 і TopLine XL v2.0! Системи допомагають зробити процес експлуатації меблів більш комфортним і гарантують 40 000 циклів відкривання та закривання дверей!

Чому варто обрати оновлені версії TopLine L v2.0 і TopLine XL v2.0?

  • Здатність витримувати ще більші навантаження. Розсувна система TopLine L v2.0 витримує навантаження 50 кг, а TopLine XL v2.0 – 60, 80 або 100 кг!

  • Ще більше можливостей в інтер'єрі, адже тепер висота фасадів у TopLine XL v2.0 може сягати 3 метрів!

  • Універсальні готові комплекти. Не потрібно підбирати ролики залежно від товщини фасадів – ви отримаєте універсальний комплект на 2 або 3 дверей. А потім ви можете самостійно регулювати виніс ролика переднього фасаду під час монтажу системи.

  • Покращені ходові елементи. Нове покоління роликів робить рух дверей ще більш плавним та тихим. Канавка в центрі ролика запобігає його деформації навіть після довгого часу в одному положенні.

  • Дотягувачі TopLine L v2.0. Як і раніше, у системі TopLine L v2.0 дотягувачі регулюються залежно від ваги фасаду, проте їхня робота стала більш плавною та надійною. Тепер вони непомітні, адже розміщуються у верхньому профілі та з тильної сторони фасаду.

  • Дотягувачі TopLine XL v2.0. Система TopLine XL v2.0 має в комплекті дотягувачі, розраховані на відповідне навантаження. Вони розташовуються у верхньому профілі, забезпечуючи плавне закриття та стабільну роботу. Монтаж дотягувачів в обох версіях здійснюється без свердління та розрахунків.

  • Інноваційна система захисту нижніх роликів. Не бійтесь ставити фасади на підлогу під час монтажу – тепер з роликами нічого не станеться!

  • Захисний профіль для передніх дверей запобігає потраплянню всередину пилу, який накопичується на шафі. Входить в комплект, але за вашим бажанням його можна видалити з рахунку.

  • Фінальний штрих. Самоклейна декоративна стрічка на верхній профіль, допоможе зробити акцент на індивідуальності. Доступна у двох кольорах: білий та антрацит.

  • Швидкий монтаж профілів у TopLine XL v2.0. Верхні та нижні профілі розсувної системи монтуються завдяки кліпсам. Це забезпечує швидкий монтаж та відсутність видимих гвинтів кріплення.

Оновлені версії розсувних систем Hettich – вибір тих, хто цінує практичність, функціональність та комфорт!

Популярні новини
`