Новинки! Розсувні системи Terno Scorrevoli – магія невагомості для інтер’єрів

Новинки! Розсувні системи Terno Scorrevoli – магія невагомості для інтер’єрів
Новинки! Розсувні системи Terno Scorrevoli – магія невагомості для інтер’єрів
Замовляйте нові моделі розсувних систем від італійського бренду.

Представляємо новинки в асортименті – розсувні системи Terno Scorrevoli. Це італійський виробник, який розробляє розсувні системи для шаф і міжкімнатних дверей нового рівня. Особливості: механізми верхнього кріплення без нижньої направляючої та прихована фурнітура, які створюють ефект невагомості.

Нові моделі розсувних систем для міжкімнатних дверей:

  • Magic 2. Верхньоопорні розсувні системи для дерев’яних дверей (ширина – 680-1100 мм, товщина – від 35 мм, вага – до 80 кг). У комплекті дотягувачі та профіль. Переваги: двері, які ніби ковзають у повітрі, та прихована фурнітура.

  • Magic 2 Vetro. Прихована система для скляних дверей товщиною 8-12 мм. Комплектується дотягувачами і профілем. Ширина дверей така ж, як і для систем Magic 2. Переваги: плавне закривання, регулювання дверей та безшумна робота.

  • Diva Air Vetro. Система для розсувних дверей (ширина – 680-1500 мм, товщина – 8-12 мм). Двері ковзають по направляючих від легкого поруху руки. Сам механізм прихований під алюмінієвим профілем. Дотягувачі у комплекті.

  • Magic 2 Uni. Переваги: приховані направляючі, амортизатори та демпфери для дверей, простіше встановлення без фрезерувань. Параметри дверей: ширина – 680-1100 мм, вага – до 80 кг, товщина наповнення – від 38-40 мм.

  • Vetro 40. Системи для скляних дверей шириною 740-1500 мм, товщиною 8-12 мм. У комплекті передбачені дотягувачі та амортизатори.

1 (54).jpg

Системи для шаф-купе:

  • Dama. Наповнення для дверей системи – плитні матеріали і скло товщиною до 27 мм та 4-6 мм відповідно. Особливість: фасади без фрезерувань і приховані направляючі.

  • Switch. Ширина дверей підбирається залежно від комплекту, вага – до 20 кг, висота – 1600 мм, товщина – 18-22 мм. У комплекті дотягувачі та профіль. Двері системи зачиняються без перекривання інших.

Вибирайте функціональність на найвищому рівні з розсувними системами Terno Scorrevoli!

2 (53).jpg

Популярні новини
`