Шухляда з підсвічуванням: вибираємо комплектуючі

Розповідаємо про освітлення, яке зробить інтер’єр не тільки зручним, а й естетичним.

Новини Шухляда з підсвічуванням: вибираємо комплектуючі

Правильне освітлення в приміщенні може змінити сприйняття простору, підкреслити потрібні деталі, тоді як неправильне – завадити вашому комфорту.

Варто не забувати й про освітлення для меблів, адже це – запорука функціонального інтер’єру. Всередині шаф та кухонь зручно встановлювати системи освітлення з автоматичним увімкненням світла в момент відкривання. Це можуть бути світлодіодні стрічки,  LED-світильники тощо.

Ідеальним рішенням стане підсвічування у висувних шухлядах, завдяки якому ви легко знайдете потрібні речі навіть при вимкненому основному освітленні.

Рішення від «ВіЯр»

Для внутрішнього підсвічування шухляд «ВіЯр» пропонує використати LED-світильник STARLINE MICRO від Lumine. Це найпростіший спосіб додати освітлення в шухляди: світлодіоди вже розміщені в алюмінієвому профілі зі світлорозсіювальною лінзою, а також є вбудований сенсорний вимикач. Ці світильники доступні лише в довжині 563 мм та розраховані на модуль шириною 600 мм. За бажанням світильник можна вкоротити, обрізавши його зі сторони, протилежній проводу.

Для забезпечення LED-світильника необхідною електроенергією використовують блоки живлення  Lumine. Вони перетворюють мережевий струм 220 В у постійний струм з напругою 12 В.


Особливості та переваги

  • Економне споживання енергії;

  • Легкий монтаж;

  • Безпечність;

  • Сучасний дизайн;

  • Рівномірне освітлення;

  • Висока світловіддача;

  • Тривалий термін експлуатації.

Підсвічування в шухляді – це не тільки зручно, а й естетично. Воно робить інтер’єр затишним та підкреслює його особливість. Крім того, LED-світильник можна встановити як у шухлядах гардероба, де зберігаються речі, так і в кухонних меблях


Порада. LED-світильник найкраще встановлювати на етапі ремонту та збирання меблів, адже потрібно заздалегідь спланувати розміщення дротів та кабелів живлення.

Назад до списку статтей
`