TREND ROOM – ваш простір для роботи і натхнення

Нова локація ВіЯр, створена для вас.

Новини TREND ROOM – ваш простір для роботи і натхнення

Проект меблів без реалізації – це просто картинка. Ідея, втілена в конкретних матеріалах і формах, – це те, що надихає. Можна тисячі разів розповідати про товари, послуги та рішення. А можна майстерно втілити це все в реальних проектах.

Саме це дало нам поштовх створити TREND ROOM – експозицію кухонь, що вразять найвибагливішого естета. З одного боку, ви бачите асортимент і виробничі можливості ВіЯр. З іншого боку, наша нова локація – це ваш простір для роботи і натхнення. Нас мотивували ваші потреби, запити і складнощі. Не кожен мебляр та дизайнер має свій шоу-рум або демо-зал як майданчик для роботи з клієнтом. А тепер він у вас є!

Створення TREND ROOM стало для нас викликом, подекуди складнішим, ніж очікувалось. Це близько 12 місяців роботи і більш ніж 100 людей, задіяних у проекті. Щоб отримати результат, якого ми прагнули, щось доводилося переробляти, а щось – починати заново. Втім, це варте зусиль. Щодня ми отримуємо безліч відгуків від клієнтів, бачимо очі, що горять. Проект допоміг нам зрозуміти, куди рухатися далі та над якими інноваціями працювати 2022 року: які послуги додавати і розвивати, на яких матеріалах робити акцент. Та це – не фінал, це тільки початок.

Що таке TREND ROOM?

  • Готові інтер’єрні рішення

Ми створили 6 кухонь з індивідуальним дизайном. Кожна з них –  це свій концепт і стиль. Це поєднання трендових матеріалів і декорів, а також нові конструктивні рішення, які ви можете використати у своїх проектах. В асортименті ВіЯр – більш ніж 30 000 позицій, тож показати все неможливо. Експозиція кухонь стала добіркою з найбільш вдалих і вишуканих рішень.

  • Ваш власний шоу-рум

Ви – мебляр або дизайнер? Тоді TREND ROOM стане вашим робочим простором. Ви зможете демонструвати замовнику новинки матеріалів і виробничих можливостей ВіЯр – наочно і конкретно. Ви спробуєте, як працюють механізми: підйомники для фасадів, системи зберігання й інше. Відчуєте на дотик поверхні: камінь, дерево, метал. Неймовірні візуальні і тактильні відчуття не замінить жодне зображення.

  • Сміливі проекти з ВіЯр

Переконайтесь, що сміливі проекти з нами – це можливо. Преміум-матеріали та складні послуги з обробки не потрібно шукати, бо вони вже є у ВіЯр. Всі комплектуючі і сервіси зібрані в 1 місці. Вироби з каменю, нові фасади, обробка дзеркала та скла – з нами можна втілювати найбільш амбітні ідеї і досягати нового рівня професіоналізму!

Якщо ви – мебляр-профі

Виготовляєте меблі? TREND ROOM – ЦЕ НЕ МЕБЛЕВИЙ САЛОН. Це ваш робочий інструмент і майданчик, де зручно працювати з клієнтами. Завітайте сюди за натхненням або разом із замовником. Ви побачите найзручніші конструктивні рішення: кухні з островом і без, різні варіанти систем зберігання тощо. До речі, у кожному проекті – свій варіант розміщення техніки, тож тестуйте і застосовуйте на практиці.

Потім виберете відповідні матеріали та фурнітуру. Шпоновані фасади з природною текстурою дерева чи фасади з керамограніту? Фрезеровані ручки чи системи Push to open для максимальної лаконічності? Клієнт побачить різні варіанти і неодмінно знайде свій.

Якщо ви – топовий дизайнер

Раді знайомству, ми теж любимо бути в тренді. Ми відвідуємо провідні європейські виставки дизайну та меблів: Sicam, iSaloni, Interzum. Ми робимо це, щоб якнайшвидше інтегрувати побачене у свій асортимент. Зрозуміти, наскільки світові тенденції та рішення можуть «ожити» тут, з допомогою ВіЯр.

TREND ROOM – це інтер'єрна капсула. Всі матеріали і предмети бездоганно поєднуються за стилем, палітрою, текстурою. Комплексний підхід і повнота вражень. Рейкові панелі, металеві фасади, нові інтерпретації класики – лише частина того, що ви побачите в експозиції. Крім того, на цій локації ми проводитимемо професійні заходи: екскурсії, майстер-класи та ін., тож слідкуйте за анонсами!

Якщо ви – замовник у пошуку ідеальних меблів

Хочете втілити свою меблеву мрію, але не знаєте, з чого почати? Заходьте на Viyar Bazar! А перед цим надихайтесь ідеями в TREND ROOM та в «Галереї» на сайті . Розпочніть тут свій шлях від ідеї до готових меблів.

Кухні з експозиції стануть візуалізацією різних інтер’єрних стилів. Відчуйте, що більше відображає вашу індивідуальність: класика, сміливий арт-деко чи мінімалізм. Разом з тим ви вирішите і практичні завдання: де встановити шафу для вина або колону з технікою, чи варто робити гарнітур до стелі і т.д. Бо просто красиво – вже не достатньо. Роблячи ремонт чи замовляючи меблі, ми купуємо не речі, а відчуття. Ми змінюємо своє повсякдення.

Тож за ідеями й емоціями чекаємо вас у TREND ROOM на вул. Віскозній, 3!

Назад до списку статтей
`