Вирішуйте самі, скільки прослужать ваші меблі!

Підібрали кілька порад з вибору якісних матеріалів.

Новини Вирішуйте самі, скільки прослужать ваші меблі!

Меблі, які будуть радувати вас протягом багатьох років: виглядом, практичністю та комфортом. Звучить добре, але відразу згадуєте покриття столу, яке швидко затирається, або двері шафи-купе, що постійно заклинюють при відкритті.

шкаф-купе

Насправді ви самі вирішуєте, скільки прослужать ваші меблі. Адже кожну деталь до них підбираєте самостійно або ж під пильним контролем професійного мебляра. Для цього вибираєте бажані властивості матеріалів, наприклад, стійкість до вологи, високих температур чи подряпин. 

Все це про індивідуальні меблі, які можна замовити на сервісі Viyar Bazar. А щоб ці меблі прослужили якнайдовше, пропонуємо декілька порад, які допоможуть спростити пошуки й підібрати найякісніші матеріали. 

№1. Вибирайте матеріали у перевіреного виробника

Звучить банально, але це найперше, що ви маєте врахувати. Але як розібратися в продукції різних виробників та зрозуміти, де краще замовляти? У цьому вам допоможе професійний мебляр. А щоб більше орієнтуватися у перевагах матеріалів, знайомтеся з їхніми оглядами, наприклад, у тематичних блогах в Instagram або ж коротких роликах на YouTube-каналах

А на сайті «ВіЯр» можете ознайомитися з популярними виробниками та продукцією, яку вони пропонують.

№2. Врахуйте, які умови будуть у приміщенні

Якої б якості не були матеріали, вони насамперед мають відповідати типу приміщення. Кухня, спальня, ванна кімната чи передпокій – у кожного приміщення різні характеристики вологості й температури. Тому подбайте, щоб матеріали, наприклад, для кухні були стійкими до високих температур, а для ванної кімнати – до вологи.

Якщо вибираєте ДСП, то вибирайте лише вологостійке, наприклад Saviola. А ще краще: компакт-плити, керамограніт чи акриловий камінь – вони серед номінантів на найвищу стійкість до вологи.


№3. Подбайте, щоб краї матеріалів були обробленими

Про якість матеріалів свідчить і обробка їхніх торців. Завдяки крайкуванню меблі прослужать довше. Всередину матеріалу не буде потрапляти волога, а самі краї будуть захищені від механічних пошкоджень. А найголовніше – під час експлуатації меблів із плит не будуть виділятися шкідливі формальдегіди. Порада: проконтролюйте, щоб краї матеріалів для меблів були закрайковані по периметру. 

№4. Ознайомтесь із терміном служби та гарантією

Це один із найважливіших показників якості, яким нехтують покупці. Матеріали з тривалим терміном експлуатації проходять ряд випробувань, за результатами яких отримують сертифікацію та відповідне маркування. Тож, окрім заощаджених грошей на ремонт, ви ще й отримаєте матеріали надвисокої якості.

№5. Зробіть меблі більш стійкими та надійними

Якщо меблі будуть у приміщенні з високим рівнем експлуатації, радимо вибирати для них антивандальні матеріали. Вони мають підвищену стійкість до механічних пошкоджень, хімічних речовин, вологи та високих температур. Будьте спокійними – будь-який краш-тест вони пройдуть бездоганно. 

Серед таких матеріалів: компакт-плита, керамограніт, акрилові плити, МДФ-панелі тощо. Не забувайте і про спеціальні покриття, які додають більшої стійкості поверхням. Наприклад, пластик Fenix, на якому навіть неглибокі подряпини можна прибрати за допомогою термообробки.


Індивідуальні меблі на Viyar Bazar – це меблі, створені під ваші потреби.Замовляючи їх, ви вибираєте всі матеріали та їхні властивості, а отже самі вирішуєте, скільки прослужать ваші меблі. Адже якісні матеріали – це гарантія тривалого терміну експлуатації.


Назад до списку статтей
`