Робота із залишками виробництва у «ВіЯр»

Покрокова інструкція з особливостей роботи із залишками.

Новини Робота із залишками виробництва у «ВіЯр»

Для зручності клієнтів компанія «ВіЯр» надає залишки виробництва: ДСП, МДФ, фанеру, штучний камінь та інші матеріали. Замовляючи їх, ви платите тільки за той відрізок, який вам потрібен і економите свої гроші і час. Як замовити ці залишки, і що потім з ними робити? Далі ми крок за кроком розповімо про всі особливості цієї процедури.

1. Вибираєте потрібний вам матеріал і декор.

Зробити це можна на сайті в розділі «Плитні матеріали» (якщо вам потрібні ДСП, МДФ, фанера або інший матеріал) і в розділі «Стільниці і стінові панелі», категорія «Штучний камінь» (якщо ви шукаєте залишки цього матеріалу). Якщо ж вам зручніше побачити наживо матеріали, спробувати їх на дотик і проконсультуватися, чекаємо на вас у шоу-румах «ВіЯр». Отже, ви вибрали товар, що вам сподобався (одразу запам’ятайте або запишіть його код). Тепер потрібно перевірити, чи є залишки цього товару в потрібному вам декорі та форматі. Переходимо до наступного пункту.

2. Завантажуєте файл зі списком залишків.

Знайти цей файл можна на головній сторінці сайту в розділі «Залишки» (завантажте актуальний прайс-лист із залишками товару). Після того, як ви знайшли цей розділ, виберіть потрібну філію (Вацлава Гавела або Віскозна) і клацніть по ній. Файл із залишками автоматично завантажиться на ваш комп'ютер.

Робота із залишками виробництва у «ВіЯр»

3. Перевіряєте наявність потрібного матеріалу і декору.

Для зручності і швидкого пошуку по файлу із залишками можна використовувати код товару, про який йшлося в першому пункті (код можна знайти під назвою товару на сайті).

Робота із залишками виробництва у «ВіЯр»

Вам потрібно вставити код товару в пошукове поле. В результаті запиту ви побачите, чи є цей матеріал в залишках, і які формати доступні.

Робота із залишками виробництва у «ВіЯр»

Зверніть увагу! Від зазначеного в таблиці формату буде відніматися 15,5 мм з кожного боку в результаті підрізки матеріалу. Це необхідно для того, щоб прибрати можливі відколи й нерівності. Але при бажанні ви можете попросити менеджера, щоб підрізку не робили. Якщо вас влаштовує формат залишку, переходимо до наступного пункту.

4. Бронюєте залишок.

Для того, щоб закріпити цей залишок за собою, поки ви ще не повністю оформили замовлення, потрібно зателефонувати в колл-центр за номером (044) 500-57-07. Після цього вам дадуть номер бронювання. Можна оформити замовлення і забрати залишок або додатково замовити послуги з його обробки (для ДСП, МДФ і фанери). Якщо ви будете замовляти послуги, переходимо до наступного пункту.

5. Працюєте з матеріалом у ViyarPro.

На головній сторінці сайту шукайте конструктор замовлень ViyarPro, заходите в нього, а потім у розділ «Обробка ДСП/ДВП/МДФ». Якщо ви вперше працюєте з онлайн-конструктором замовлень, дивіться серію навчальних відео на нашому Youtube-каналі.

Робота із залишками виробництва у «ВіЯр»

Після того, як ви зайшли в цей розділ, виберіть «Матеріал замовника» і вкажіть довжину, ширину і товщину листа (вся ця інформація є у файлі із залишками).

Робота із залишками виробництва у «ВіЯр»

Потім вам потрібно вибрати крайку і внести її в конструктор. Для цього поверніться на вкладку з товаром і в супутніх товарах ви знайдете крайку, яка пропонується до матеріалу. Клацніть на неї, скопіюйте код товару і внесіть у конструктор.

Робота із залишками виробництва у «ВіЯр»

Робота із залишками виробництва у «ВіЯр»

Після цього вам залишиться тільки внести розміри, тип деталі і закрайкувати її. У разі потреби ви можете замовити інші потрібні вам послуги (які саме, і як їх замовляти, дивіться на нашому каналі). В онлайн-конструкторі можна відразу дізнатися вартість готового виробу і побачити карту розкрою.

Робота із залишками виробництва у «ВіЯр»

На цьому робота із залишком з вашого боку завершена. Переходимо до наступного етапу.

6. Вибираєте фурнітуру.

Вибір фурнітури залежить від того, який виріб ви зібралися виготовляти. У будь-якому випадку вам знадобиться кріпильна і, швидше за все, лицьова фурнітура. Її теж можна замовити на сайті.

7. Отримання замовлення.

Ви можете в телефонному режимі оформити замовлення або під'їхати на філію. Забрати замовлення можна самостійно або замовивши доставку.


 

Назад до списку статтей
`