Продукція Egger з антибактеріальними властивостями

Безпечність та екологічність понад усе!

Новини Продукція Egger з антибактеріальними властивостями

Вибираючи будівельні та оздоблювальні матеріали для приміщення, важливо зосереджуватися не лише на їхньому зовнішньому вигляді чи вартості, але й цікавитися компонентами, що входять до складу. Меблі й неякісні покриття для внутрішнього оздоблення інтер’єрів можуть містити токсичні елементи та шкодити здоров’ю людини.

Заради абсолютної впевненості клієнтів у безпечності матеріалів компанія Egger створила поверхні з антибактеріальними властивостями. При їхньому виробництві не додаються додаткові домішки, а антибактеріальний ефект досягається завдяки відсутності пор на поверхні. Саме це запобігає розмноженню бактерій і сприяє їх зменшенню на 99,9% протягом 24 годин через відсутність сприятливого середовища. Для збереження антибактеріальних властивостей поверхні важливо проводити її прибирання. Достатньо звичайного регулярного очищення.

Продукція Egger з антибактеріальними властивостями

Продукція компанії була протестована згідно зі стандартами ISO 22196 / JIS Z2801 та отримала сертифікати якості від незалежного інституту Hohenstein.

Антибактеріальні властивості продукції Egger 

Асортимент продукції з антибактеріальними властивостями досить різноманітний:

Продукція Egger з антибактеріальними властивостями представлена різноманітними декорами та текстурами для реалізації будь-яких проектів без шкоди для здоров’я людини.


Де варто застосовувати?

Гігієнічні та непористі поверхні продукції Egger мають широку сферу застосування. Вони ідеально підходять для приміщень із підвищеними вимогами до безпечності матеріалів і використовуються для інтер’єрів житлових будинків та громадських місць.

Власний будинок


Підтримувати чистоту в будинку значно простіше, коли в інтер’єрі використані матеріали з антибактеріальним покриттям. Кухня, туалет та ванна кімната – це приміщення, які потребують особливо ретельних прибирань, адже вологість та залишки їжі сприяють росту бактерій. Варто використовувати меблі, поверхні яких мають антибактеріальні властивості.

Громадські місця


Дотримуватися вимог гігієни в таких місцях складно через велике скупчення людей та постійний контакт із різними видами бактерій. Регулярне очищення та дезінфекція концентрованими мийними засобами може викликати дискомфорт у відвідувачів та потребує значних затрат. Саме тому варто використовувати антибактеріальні поверхні Egger при оформленні інтер’єрів. Для примірочних та санітарних приміщень актуальні зносостійкі матеріали: компакт-плити чи паперово-шаруваті пластики.

Медичні заклади


У цих закладах важлива дезінфекція не лише медичного обладнання, але й внутрішнього оздоблення інтер’єрів. Адже багато будівельних матеріалів вбирають шкідливі речовини та протягом тривалого часу зберігають їх на поверхні. Основна вимога до таких приміщень – стерильність та гігієнічність. У цьому продукція Egger не має рівних. Вона відповідає всім вимогам до безпечності матеріалів, що підтверджено незалежними тестуваннями та сертифікатами.

Більш детальну інформацію шукайте на сайті виробника.

Із продукцією Egger ви можете бути впевненими на 99,9% у чистоті вашого приміщення!


Назад до списку статтей
`