Нові ручки від Ferro Fiori – індустріальні настрої стильного інтер'єру

Лофт і індастріал займають провідне місце серед модних інтер'єрів сьогоднішнього дня. 

Новини Нові ручки від Ferro Fiori – індустріальні настрої стильного інтер'єру

Лофт і індастріал займають провідне місце серед модних інтер'єрів сьогоднішнього дня. Відкриті простори, стіни без обробки, бетон і цегла, алюміній і зістарений метал, громіздкі меблі і мінімум декору – все це несе в собі відбиток загадковості, особливого затишку і небезпечної, але привабливої романтики. Важливу роль в питанні оформлення приміщення грають меблі: вони не просто повинні бути максимально функціональними, але і відповідати загальному настрою кімнати.

Як відомо, диявол криється в деталях, і правильно підібрана фурнітура здатна внести останній штрих у створення витриманого в єдиному стилі інтер'єру. Компанія Ferro Fiori презентує нову лінійку меблевих ручок в стилі лофт. Нові ручки представлені трьома основними типами:

  • Ручки-кнопки. Виконані у вигляді вентилів, вони стануть чудовою прикрасою шафи, оформленої під сейф або тумбочки із зістареного дерева.

  • Ручки-скоби. Дуже ефектна фурнітура, серед якої є моделі, виконані з відрізків труби, прикрашені зварювальними швами, і навіть такі, що дуже вірогідно імітують цемент.
  • Ручки-рейлінги. Моделі з обрізків прутів круглого і квадратного перетину. Їх суворі обриси і прямі лінії відмінно підійдуть для гарнітурів з безліччю шухлядок і шафок.

Меблеві ручки в стилі лофт відкривають нові горизонти для творчості: це можливість створення западаючих в око дизайнерських меблів, які стануть ефектною частиною інтер'єру.

Нові ручки від Ferro Fiori – індустріальні настрої стильного інтер'єру

Назад до списку статтей
`