Ламінат Egger – крок до затишку та комфорту

Ламінат, що задовольнить потреби кожного.

Новини Ламінат Egger – крок до затишку та комфорту

Створити затишний інтер’єр легко – достатньо вибрати надійне підлогове покриття. Австрійська компанія Egger вже понад 20 років виготовляє ламінат із високими технічними характеристиками. Він підходить для житлових і громадських приміщень, має запатентовану замкову систему та широкий вибір декорів.

Колекція декорів

Правильно підібраний відтінок ламінату здатний створити в приміщенні потрібну атмосферу. Наприклад, підлога у світлих і холодних відтінках візуально збільшить кімнату. Водночас темний та теплий декор ламінату зробить її меншою, але затишнішою.

У нашому асортименті зібрано 60 декорів із професійної колекції Egger PRO, серед яких імітації дерева, бетону, керамічної плитки, каменю й мармуру.


Дизайнери Egger розробили оптимальну товщину ламелі для кожного декору: 8 мм, 10 мм та 12 мм. Завдяки цьому ви легко поєднаєте ламінат з іншими типами підлогового покриття: плиткою, паркетом, лінолеумом тощо.

Асортимент

У нашому асортименті представлено 2 види ламінату Egger: звичайний та вологостійкий. Його характеристики залежать від HDF-плити, що лежить в основі покриття:

  • HDF Quell Stopp+ зі щільністю 850-900 кг/м³ – призначений для сухих приміщень, витримує лише короткотривалі контакти з водою, вологе прибирання або пролив рідини, який швидко прибрали тощо.
  • HDF Aqua+ зі щільністю від 1000 кг/м³ – ідеально підійде для ванної, кухні та інших кімнат із підвищеною, але не постійною вологістю.

«ВіЯр» пропонує ламінати класу 32/АС4 та 33/АС5. Це дає змогу вибрати необхідний матеріал відповідно до запланованої інтенсивності експлуатації в житлових чи комерційних приміщеннях.


Компанія Egger контролює кожен етап виробництва, тому гарантує високі експлуатаційні характеристики матеріалу на термін від 20 до 25 років. Його головні переваги:

  • Легке очищення та догляд;
  • Здатність витримувати великі навантаження;
  • Естетичний зовнішній вигляд декоративної поверхні.

Замкова система «CLIC it!»

Запатентована замкова система «CLIC it!» дозволяє легко встановити ламінат як професіоналу, так і новачку: для цього треба з’єднати сусідні пластинки дощок під кутом 45°, а потім замкнути систему за допомогою легкого натискання. Також ви зможете швидко демонтувати ламінат і перенести його в інше приміщення.

«CLIC it!» забезпечує додатковий захист від вологи, а завдяки її поєднанню з HDF-основою Aqua+ ламінат витримує контакт із вологою до 72 годин без видимих змін. Це підтверджує тестування асоціації NALFA.


Екосертифікати

Продукція Egger підходить для житлових і громадських приміщень, адже відповідає всім стандартам екологічності:

  • Для виробництва використовується деревина, сертифікована за стандартами системи
  • У виробництві не застосовуються пластифікатори та інші забруднювачі довкілля.
  • Для друку дизайнерських елементів використовуються фарби на водній основі.

Німецький сертифікат «Синій янгол» та французький сертифікат А+ підтверджують екологічну безпеку складників матеріалу. Сертифікат CARB2compliant вказує на те, що рівень формальдегіду в продукті знаходиться в межах допустимих норм безпеки.


Формати

Виробник турбується, щоби для кожного приміщення був свій формат ламінату, тому пропонує підлогове покриття в 5 розмірах. Це дає змогу підібрати найбільш вигідне та зручне рішення для кімнати будь-якої площі.

  • 193×1292 мм – серія Classic, яка завдяки збалансованим пропорціям підходить для будь-якого приміщення.

  • 246×1292 мм – серія Large для інтер’єрів у стилі кантрі. Декори з імітацією натуральної деревини підкреслюють масштабність великих приміщень.


  • 327×1292 мм – серія Kingsize з імітацією деревини або плитки, яка особливо виграшно виглядає у великих кімнатах.


  • 135×1292 мм – серія Medium для невеликих приміщень.


  • 246×2050 мм – серія Long для великих кімнат і приміщень із відкритим плануванням.


Для просторих приміщень найкраще використовувати довгий та широкий ламінат, водночас маленькі кімнати будуть здаватися більшими завдяки коротким і вузьким дошкам.

Світ стилю Egger

Egger створив власний світ стилю, у якому кожен знайде потрібне підлогове покриття та натхнення:

  • Future Retro поєднує в собі минуле й майбутнє. Ідеальне рішення для тих, хто вибирає сучасні інтерпретації натуральних текстур.
  • Pure nature створює цікаві контрасти завдяки імітації натуральної деревини. Текстура дуба з тріщинами чи сучками передає автентичність первинної сировини.
  • Light urban підкреслює розумне використання простору та зручний дизайн інтер’єрів у скандинавському стилі.
  • Perfect imperfection передає натуральність та створює особливу атмосферу. Декор чудово поєднується з вінтажним та індустріальним стилем, підкреслює прямолінійні форми й поверхні.


ВізуалізаторFloor Visualizer

Тривимірний візуалізатор Floor Visualizer допоможе реалізувати ваші ідеї в цифровому форматі. У ньому зібрані всі декори підлогового покриття Egger, тому вам лише потрібно завантажити фото, вибрати декор і переглянути візуалізацію приміщення. Інструмент наочно продемонструє, який відтінок найкраще пасуватиме кімнаті. 

Житлове приміщення, робочий простір або зона відпочинку з великою кількістю відвідувачів – підлогове покриття Egger стане ідеальним рішенням для будь-якого місця!


Назад до списку статтей
`