Якими бувають сушки і лотки?

Сушки ー це добре відома кухонна фурнітура, яку використовують для того, щоб сушити і зберігати вимитий посуд.

Новини Якими бувають сушки і лотки?

Сушки ー це добре відома кухонна фурнітура, яку використовують для того, щоб сушити і зберігати вимитий посуд. Це сітчасті конструкції, які встановлюються у верхню секцію кухонного гарнітура, навішуються на стіну або ставляться на стільницю. Завдяки тому, що вони зроблені з тонких металевих прутів, вся вода з тарілок і чашок стікає в піддон, і посуд швидко сохне.

Коли ви починаєте вибирати сушки для посуду, звертайте увагу на такі критерії:

  • Матеріал. Сушки зроблені з двох матеріалів ー сталі з хромованим покриттям і нержавіючої сталі. Ці матеріали відрізняються один від одного ступенем витривалості. Хромоване покриття захищає сталь від пошкоджень, але все ж нержавійка ー найбільш надійний варіант. Вона не вимагає особливого догляду і при цьому буде служити довгий період часу.

  • Розміри. Тут потрібно відштовхуватися від кількості посуду і розмірів шафки, в які вона буде встановлюватися (якщо, звичайно, сушка не стоятиме окремо). Довжини сушок починаються від 400 мм і закінчуються 900 мм. Глибина модуля (шафки) ー від 233 мм до 320 мм.

У «ВіЯр» ви можете придбати комплекти сушок (для посуду і чашок) або окремо вибрати сушки для конкретного призначення.

сушки_укр.jpg

Також в асортименті пропонуються сушки з рамою і без неї. Кольори сушок: білий, хром і нержавіюча сталь.

Лотки ー це фурнітура, яка встановлюється у висувні шухляди і організовує простір всередині них. Лотки використовуються для зберігання столових приладів, посуду, продуктів та інших побутових дрібниць.

Матеріал. Вибір матеріалу лотків ー дуже важливий аспект. Тут все залежить від того, які у вас побажання до експлуатаційних якостей товару і ціни. Лотки в асортименті «ВіЯр» виробляються з двох матеріалів:

  • Пластик. Легкий у догляді і довговічний матеріал. Відрізняється відносно низькою вартістю.

  • Дерево. Такі лотки виглядають дуже естетично, вони абсолютно екологічні (виготовляються з ясена). Але важливо враховувати один важливий момент: зберігати в таких лотках можна тільки сухий посуд. При потраплянні вологи поверхня може розбухнути або покритися грибком. Лотки покриваються масло-воском, але він не несе достатнього захисту від вологи.  

Для додаткового захисту меблів від вологи під лотками встановлюються спеціальні килимки, які не дають лоткам ковзати і перешкоджають потраплянню бруду і вологи на меблі.

Пластикові лотки представлені в цільних моделях, які підходять для модулів шириною від 300 мм до 900 мм. Їх використовують для зберігання столових приладів.

пластиковій.jpg

Дерев'яні ж складаються з окремих модулів (елементів), кожний з яких має своє призначення. Отже, ви можете, немов конструктор, складати модулі разом, регулюючи за своїм бажанням розміри секції. В асортименті представлені секції з різною кількістю відсіків, організатори для кришок, банок, лотки для ножів, коробочки для овочів та інші комплектуючі.

лотки (1).jpg

Ще один варіант організації простору за допомогою дерев'яних лотків ー дно з перфорацією (рівномірно нанесеними отворами), в яке потім можна вставляти організатори для тарілок, організатори сковорідок та інше.

Назад до списку статтей
`